Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indie dráma, ktorá ma nenechala chladným. A to už hlavne vďaka horúcemu sexuálnemu hereckému prejavu Kristen Stewart, ktorá si zaslúži pozornosť divákov a aj možnosť zabudnúť na jej bláznivé ´´twajlatovské´´ obdobie. Šikovne a odvážne napísaný scenár, obsahujúci množstvo realisticky vyznejúcich scén je ďalším základným kameňom kvalít tohto malého, ale silného snímku. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Skvělé intimní drama plné emocí, které vynáší téměř k dokonalosti trio Kristen Stewart - James Gandolfini - Melissa Leo, dobrý scénář i melancholický klavír Marca Streitenfelda. Dokáže-li se divák citově vžít do psychologie postav, je odměněn velmi kvalitním zážitkem, byť plným deprimující pachuti. Mne osobně film oslovil a mám pocity měřitelné na silné čtyři hvězdičky. Jen na okraj: Jde vidět, že Kristen Stewart mnohem více sedí nezávislé a polonezávislé produkce, ve kterých se dokáže vybičovat k poměrně slušným výkonům. ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ano, i dnes jdou natočit filmy bez akčních scén, sexu, drog, intrik a podvodů. Zdánlivě by se mohlo zdát, že film moc nenabízí, ale je tomu právě naopak. Film bez velkých scén, ale za to upřímný. Plný lidí co poznají nepoznané, musí řešit pro ně naprosto nové situace a čekat jak zareaguje jejich okolí. Nachází dávno ztracené vzpomínky a pocity, které je obohající. Je to útěk z předchozího stereotypu. Tenhle snímek má prostě své kouzlo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

KS bola mojou obľúbenou herečkou. V Mluv som bol unesený jej hereckým výkonom. Už vtedy som poznamenal, že dobre hrá iba v drámach. Po každom jej filme si stále viac uvedomujem nasledovné veci: 1. Hrá stále tú istú trpiteľskú introvertku, ktorá to má v živote ťažké a mňa táto fabula už neoslovuje tak ako kedysi. 2. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že posledné dva roky herecky stagnuje a to ma mrzí 3. Ja už ani neviem, či je pekná, lebo vždy je tak zmaľovaná, že sa nedá určiť ako vyzerá bez líčenia. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Už si přesně nevzpomínám, kdy mě naposledy takto "malý" film vzal. Kristen Stewart je neuvěřitelně charismatická, možná se mi to zdá proto, že jsem neviděl Stmívání a nemám jí nějak zaškatulkovanou v její nejslavnější roli. Tento film si určitě zaslouží mnohem větší slávu než má a Jake Scott má určitě zajištěnou dobrou budoucnost a to nejen kvůli tomu, že má za tátu Ridleyho. Chtěl jsem, aby ten příběh byl co nejdelší a hrozně jsem si přál, aby to skončilo jako pohádka, ale díky bohu, že tomu tak nebylo. Nenápadný, ale výborný film. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Allison alias Mallory) před natáčením filmu záměrně málo spala, učila se tancovat u tyče a jedla pouze mastná a nechutná jídla. (JoranProvenzano)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno