Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (424)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a velmi akční podívaná. Minimálně z 90 minut se 60 minut bojuje a film ani na chvilku nenudí. Pro fandy Star Wars nutnost. Neočekávám totiž že by se měly vynořit další hrané epizody. Budeme si tedy muset přivyknout na animované verze. Jinak mě tento animák bavil mnohem více než Avengers a než Dead Space. Jediné co mě místy dost ničilo byl malý Jabba. Ale naopak musím pochválit vtipnou tupost droidů. PS: Schválně jsem si pustil Klonové války hned po Lucasově 2. díle a musím říct že nenavazuje vůbec na nic. Především se jedná o Anakinovu temnou stránku a jeho vztah k Amidale. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jako při sledování celovečerní videosekvence z akční počítačové hry. Děj vede od nikud nikam, žádná zásadní postava nezemře (celou dobu to víte, tak se není, o co bát), dítě Jubby Hutta vypadá jako slizštější sourozenec Teletubbies, mizerná hudba…dalo by se pokračovat dlouho, ale to nemá smysl. Stejně jako nemá smysl rozepisovat se o filmu, který vlastně není filmem ale pilotem k seriálu. Jediná kladná věc, na které jsem se s kamarády shodl byla, že „digitální“ představitel Anakina má mnohem větší charisma než Hayden Christensen. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ahsoka je nejdrzejší padawankou v historii řádu Jediů, nechápu Anakina, proč jí Silou nesebral a neomlátil s ní pár mrakodrapů. Použitá animace mi nevadila, z blasterů se kuší nepřetržitě a i světelné meče bzučí prakticky pořád. Choreografie soubojů vcelku obstojná a hle, tím končím. Kde je charisma hlavních postav, proč neburácí chorály a kam zmizela ta osudovost?? Místo toho se všichni starají o to, jakou teplotu má ten malej slimák. Že by mi to nějak výrazně spojilo epizodu 2 a 3, to se říct nedá, spíš by to mělo nést označení epizoda 2,37. Takovejch jednohubek se tam dá narvat... Film odsýpal svižně, ale že bych ho měl zařadit po bok ostatních dílů, to ani náhodou. 50% 67 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiné Star Wars, které celkem zajímavě vyplňují děj mezi dvojkou a trojkou. Animace je celkově povedená, tedy až na ty obličeje, které se určitě daly dopilovat o kus lépe. Zaznamenal jsem i pár humorných replik ("Střílej prostě támhle"...:-) ), atmosféra víceméně odpovídala tomu, co známe z celé série. Škoda jisté dětinskosti, která ubírá dospělému divákovi kousek potenciálního kouzla, na druhou stranu jí zase není tolik, aby na tomhle filmu ujížděly už i menší děti. Prostě za tři. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Star Wars bez úvodních titulků a s rockovou hudbou? Radši nebrat. Je tu ale hodně akce...takové té akce hlavně aby nějaká byla a pokud možno nepřestávala a pokud možno vůbec nezaujala. Jediné, co mě opravdu potěšilo, byl původní hlas Christophera Lee. O nedobré grafické stránce už asi bylo taky napsáno dost. Mně by to jako nevadilo, kdyby pod tímhle nebylo podepsáno Lucasarts a kdyby to nevypadalo až tak moc počítačově, strnule a neosobně. Trochu toho lidského tepla by neškodilo, oh....když už ne od droidů, tak alespoň od hranatého fešáka Anakina. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Anakinův velitel flotily, admirál Yularen, se objevil také ve scéně konference ve filmu Hvězdné války: Epizoda IV - Nová naděje (1977). V této scéně je jediným Imperiálem, který má na sobě bílou uniformu. Postava byla poprvé identifikována v karetní hře „Star Wars Customizable Card Game“, kde byla uvedena jako člen Imperiálního bezpečnostního úřadu. Dave Filoni si spletl bílou uniformu s uniformou velkoadmirála (jak se objevuje v románech „Star Wars“ Timothyho Zahna), a proto se Yularen stal admirálem v Klonových válkách. (KGBelik)
  • Když Ahsoka promlouvá ke klonům v hangáru, stojí vedle R2-D2 růžový droid. Tento droid se jmenuje R2-KT a byl do filmu zařazen jako pocta práci 501. legie (mezinárodní skupina kostymérů Star Wars, kteří odvádějí nespočet hodin dobrovolnické práce pro mnoho charitativních organizací). Droid byl vytvořen na památku Katie Johnson (dcery zakladatele 501. legie Albina Johnsona), která zemřela v sedmi letech na rakovinu. Někteří z kostymérů postavili pro Katie růžového R2 (přezdívaného R2-KT), aby jí poskytl útěchu v posledních dnech jejího života. To mělo odrážet scénu z filmu Star Wars II: Klony útočí (2002), kdy R2-D2 hlídá Padmé (Natalie Portman), když v noci spí. (KGBelik)
  • Světelné meče zlovolné Asajj Ventress jsou na začátku spojené dohromady a vypadají stejně jako zbraň Dartha Maula z Epizody I (1999). (Kailo)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama