Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

Reklama

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je katastrofa, tohle jsem nerozdýchal ani já, milovník béčkových až céčkových sci-fi a hororů. A to že dávám odpad Vás musí alarmovat! Z každé scény mi bylo vyloženě špatně, na to se vážně nedalo dívat. K hercům ani nic dodávat nebudu protože tohle herci fakt nejsou, režie katastrofální a víc podělat ji už nejde, příběh průměrný, triky jsou šílený, hnusný, odporný a trapný. Bléééé to je hnus tenhle film. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama