Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Moderní vykrádačka Van Dammova Lvího srdce. Hvězdička musí jít dolů, protože Jean Claudeovy kopačky tady nikde nevidím. Tvůrci tohoto filmu opravdu vzorně opisovali a tak těch podobností se starším bratříčkem není vůbec málo. Navíc Tatumovi těžko lze věřit tuto postavu, možná budu mít s tímto hercem do budoucna trošku problém. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak abych nelhal tak mírné zklamání z filmu Fighting opravdu je. Velmi mě to mrzí, protože jsem viděl trailer v kině a hrozně jsem se na tento film těšil! Čekal jsem, že se budu rozhodovat mezi 4* a 5*, ale místo toho jsem se rozhodoval mezi 2* a 3*! Myslím si, že ve filmu chybělo víc akce, napětí a hlavně nějaké ty pořádné zápasy, od toho je název Fighting ne?! Pouhý 4 zápasy za celých 105 minut se mi zdá hodně málo. Navíc kamera zabírala zápasy velmi mizerně.. Nedalo se skoro nic poznat. Ale i tak jsem se rozhodl pro 3*, protože mě pouliční filmy baví. Sice tento film mě dost zklamal, ale i tak se na to koukat dalo. 55% ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Už víme, že Channing Tatum umí tančit, milovat i futuristicky střílet a nyní v Život je boj nám Channing dokonce bojuje. Akční scény a rvačky jsou výborně a svižně natočené, ale ostatní scény s dialogy na mě působí uměle a neherecky.Přesto film vcelku rychle uběhne a ani nijak nevadí, že od půlky víte jak vše dopadne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentovaný Channing Tatum, zde hraje muže, který má dost hluboko do kapsy a jeho jedinou předností je, že se umí skvěle prát. Toho si všimne i agent přes ilegální souboje Terrence Howard a dají to spolu dohromady a začnou vydělávat těžký prachy. Shawn vyhrává jeden zápas za druhým, stačí se zamilovat do portorikánské dívky Zulay Henao a vybojuje si vlastní čest tím, že závěrečný souboj se svým nenáviděným spolužákem z vysoké neprodal, ale naopak, poctivě ho vyhrál a ještě si přitom na sebe vsadil a vyhrál balík, aby z New Yorku mohl vypadnout a žít po svém se svou láskou, babičkou a oblíbeným agentem. Tedy tenhle scénář fakt stál za to, a že je nablblý a předvídatelný na 10 kilometrů dopředu, je záruka kvality, ale najdou se i další "vychytávky" jako to, že jsem Tatumovi záviděl jeho kondičku. Před těžkými zápasy vůbec netrénoval, pak v pohodě vyhrál na první pohled nad nabušenějšími protivníky a kupodivu po zápase netrpěl únavou. Aby se neřeklo, před tím posledním rozhodujícím zápasem trénoval a jeho příprava spočívala v tom, že asi pětkrát za zvuku hip hopové hudby máchl rukama do vzduchu a byl "ready". Na to, že je to film o zápasech, tak jich tu není mnoho. Celkem jsou tu čtyři a jsou celkem průměrně natočeny s mírným nádechem realističnosti (o pravidlech v bitkách se tu nikdo nezmíní, takže divák tápe v tom, co v nich je a není povoleno), ale v těchto okamžicích má film největší sílu, ale když se ve filmu nebojuje, tak se to mírně vleče, ale naštěstí jsou tu zajímavý herci a strmě stoupající hvězda Channinga Tatuma v pohodě utáhne jinak celkem průměrný film o outsiderovi, kterému nikdo nevěřil, ale on to pak všem natřel. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Čo k tomu povedať? Taký obyčajný filmík. Nejde o nič mimoriadne, ale myslím, že neurazí. Dosť som počul kritiku na bojové scény, ktorých skutočne nie je až tak veľa. Jedna vec, že nie sú veľmi pôsobivé, ale o to uveriteľnejšie. Sú o mílu bližšie realite ako iné bitkárske filmy, kde sa predvádza pekná choreografia a hradinovia znesú toľko rán, že by to zabilo 15 ľudí po rade. Navyše Tatum hrá zápasníka, takže nepredvádza nejaké karate ale skutočne zápasnícke chmaty. Príbeh nie je ani zlý ani dobrý. Vcelku jasné 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama