Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná oddychovka i více než jedno zkouknutí. Příjemný výběh herců, sympatická zápletka, dostatek (nenásilně) dojemných scén i nezvorané finále dělá z Lásky na druhý pohled koukatelnou romatickou komedii, u které nebudete přeslazeni ani neznuděni, nevyvolá ve vás apatii či pocit ztraceného času...já doporučuji! ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem vyrazila s kamarádkou protože nic lepšího v kině zrovna nedávali a já si říkala, že když už nic, tak je tam aspoň Jennifer a sympaťák Aaron. A já vím, že ten název zní strašně kýčovitě a spíš k podívání odrazuje než navnazuje, ve výsledku jde ale o překvapivě příjemný film s civilními hereckými výkony – za všechny vyzdvihnu skvělého Johna Carrolla Lynche. Jasně, příběh jede v zajetých romantických kolejích, ale kolik nešablonovitých filmů v tomto žánru ještě vzniká? ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle film vyvolal v mnohých divoké emoce, i když píší - nuda, mega nuda...Já jsem se chtěla dívat na romantickou komedii s Aaronem Eckhartem a Jennifer Aniston a co jsem koupila, to jsem dostala. Pobavila jsem se, lehce poplakala a v závěru šťastně vydechla. Romantické love story (často ze Seattlu) prostě jsou takové, to přece nejsou bijáky na Oscara, ty mají příjemně zaplácnout odpoledne, možná večer. Jo, a tyhle věci se prostě snaží hrát na city, kdyby někdo nevěděl. Mně se to líbilo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já se do Jennifer zamiloval ještě dřív, než na ní stačilo doputovat moje druhé oko, takže o lásce na druhý pohled nemůže být řeč. Řeč ovšem nemůže být ani o tom, že právě Jennifer je na tomhle filmu to nejlepší. Ono si tedy otevřeně řekněme, na čem by Jennifer nebyla nejlepší, že? Dokonce i na mně by byla to nejlepší, kdyby si na mě lehla. Když ale faktor JA pominu, zbude mi obyčejná taškařice, kterých máme díky Američanům na každý den v týdnu dvanáct do tuctu. Špetka humoru, hrst romantiky, kilo cukru a pár moralistických plků na ozdobu aneb vaříme film na počkání. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V rámci revizí hodnocení,které v poslední době provádím,došlo i na film Láska na druhý pohled a ukázalo se,že to na druhý pohled láska nebude.Jednu hvězdičku uděluji za herecké obsazení,druhou ponechávám za několik světlých momentů,ale nic víc už z toho nekouká.Z větší části se mi snímek jevil jako patetický a klišoidní a v závěru se z filmu vše dobré za nadšeného potlesku vyzvrátilo,výsledek by mohl být lepší,kdyby snímek nebyl tak bytostně americký. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama