Reklama

Reklama

Měsíční past

  • Česko Měsíční svit (neoficiální název) (více)
Trailer

Jason Grant a Marty Tanner, dva američtí kosmonauti, objeví na Měsíci stopy čtrnáct tisíc let vyhynulé kultury - mimozemský vesmírný koráb. Na Zem dopraví zvláštní vzorek podobný fotbalovému míči. Jen co přistanou, domnělý míč se změní v ničivého bojového kyborga. Vědci mezitím zjistí, že příčinou zániku prastaré měsíční kultury bylo působení zvláštního druhu robotických vetřelců, napůl strojů a napůl mrtvol, kteří byli při své někdejší misi zneužiti. Oba kosmonauti jsou vysláni dokončit výzkum na Měsíci. Zde však najdou již celou hodru rozzuřených kovových příšer, připravujících se na pozemskou invazi... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No tvl-co vám budu povídat... Čekov bez silného rusáckého přízvuku a Eš bez motorové pily si to špacírujou po měsíci a fackujou se s transformerama. Celé je to tak dementní a špatné až je to nakonec vlastně svým způsobem zajímavé a člověk má tendenci tomu bezdůvodně fandit. Za mě 3 -nejsou to sice stejné 3 jako dávám obvykle, ale na to stejně sere pes-takže...... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Sice je to béčko, ale po trikové stránce velice podařené-zvláště, zvláště když se to natočilo před 20ti lety. Když jsem to poprvé videl, někdy v roce 92/93, byl jsem z filmu úplně nadšený (kdo ví jak bych reagoaval dneska). Kdo však hledá logiku, či originalitu, bude na 100% zklamaný (třeba vesmírný stan je k smíchu). Celkově musím však přiznat, že nehodnotím objektivně, neviděl jsem to přes 15let, ale mé dojmy z dětství jsou velice pozitivní tomuto prakticky zapomenutému filmu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá sci-fi pecka, která dříve kolovala na VHS spolu s dalšími legendárními kousky. I když se nejedná o ten typ "pecky", která pobaví i po letech má v sobě film určitou dávku nostalgie. Bohužel když vidíte, že hrdinové pobíhají po měsíci jak po pláži, nechtěně to rozesměje a akce také není mnoho. Ale třeba akční scénu na chodbě jsem si pamatoval nějakých 18 let a to taky něco znamená. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zhola nic jsem od toho neočekával a přesně to jsem dostal. Rozpočet na úrovní dvoutýdenní mzdy mexické uklízečky v motelu je vidět, stejně jako snaha alespoň vzdáleně proletět kolem lodi Nostromo. Ve scénách z řídícího střediska jsem marně vyhlížel sestřičku s vozíčkem, na kterém jsou ty malé kelímky s léky pro pacienty psychiatrické léčebny. Totožný byl i výsledek čekání na to, jestli Koenig (znám též jako navigátor Čechov ze Star Treku) začne krvácet bílou tekutinu a vyjeví, že je android. Jeho nános líčidel, který se stěží vlezl pod hledí skafandru, by tomu odpovídal.. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl srovnávat toto "dílo" ve velmi jízlivém duchu s o deset let starším Vetřelcem, nebo dokonce o pět let starším Terminátorem. Chtěl jsem vyjádřit údiv nad tím, že si po těchto filmech ještě někdo dovolí přijít s tak ubohou výpravou bez obav, že bude čelit výsměchu diváků. Jenže pak jsem se podíval na "filmografii" tvůrců a došlo mi, že jsem se nechal zmást hereckým obsazením a první dvacetiminutovkou. Ta byla ve velmi odlehčeném duchu a slibovala zábavnou bejkárnu. Jenže ten zbytek byl vážně míněný pokus o sci-fi horor, který kariéry R. Dykemu i T. Ragsdalemu utnul laserově čistým řezem. Což jako divák oceňuji, protože se pánové nezmohli vůbec na nic, co by mi zabránilo podřimovat. Paradoxně je tak nejzábavnější oficiální text distributora, který film popisuje tak, že je zcela zjevné, že ho autor neviděl...nebo nikdy neviděl fotbalový míč a poprvé v životě měl příležitost použít slovo horda, aniž by tušil, že horda znamená víc než tři... . ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme sa objaví celkovo 5 verzií kyborgov zvaných Kaalium. (fefee)
  • Při telefonátu přibližně v 30. minutě je možné několikrát zahlédnout mikrofon filmového štábu. (eugeene)

Reklama

Reklama