Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní bahno a dementní drbárna o dementech pro dementy. Tohle snad normální člověk vůbec nemůže sledovat. Dám příklad.....nedávno ukazovali žhavou zprávu o nějaký krávě ( jméno si opravdu nepamatuju ), která si nechala zvětšit kozy a někde ji byly vidět kalhotky......co má tohle jako kurva za logiku někde vysílat. Koho to jako zajímá ???? ()

superzurda odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho necelého dílu: koho tyhle kraviny zajímají? Co je mi do toho jak bydlí Krampolovi? Nezajímá mě, že herec Sypal se chce zviditelnit, tak ve své zoufalosti pozve štáb do svého plesnivého bytu, kde jaksi nevětral a svádí to na radnici, která provedla tu strašnou sviňárnu, že mu dům zateplila. Jako vrchol všeho byl rozbor líbačky Dyka s Vilhelmovou. Kam se hrabe elektronická tužka ve studiu Buly. Debilní pořad pro lidi bez vlastního osobního života. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud podobně jako já spadáte do toho spektra diváků, které nezajímá, na jaké klinice si Bohumil Klepl nechal zvětšit poprsí a jak Josef Abrhám reagoval na gumový penis, který si nechala implantovat Libuše Šafránková na čelo, není o čem mluvit. Pokud vás však podobné záležitosti zajímají, dá se asi Top Star Magazín hodnotit příznivě, jelikož divákovi zprostředkuje přesně takové informace, které očekává. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když kamera slídí u celebrit (které se často rády a ochotně nakrucují pro 15 min slávy) a hodnotí pomalu barvu jejich toalety ši kvalitu štětin na štětce na její čištění. A velice se tomu přibližuje právě Top Star. Na druhou stranu musím ocenit, že jde o jedinný pořad u nás, který šoubyz takhle mapuje a to, že kvalitně a v dobrých kulisách a pěkném grafickém hávu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama