Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se: Existuje něco ještě horšího, než jsou VIP zprávy na Primě? A ihned si i odpovídám: ANO! Bohužel... Absolutní dno bulvárních reportáží představuje název s názvem (paradoxně) TOP STAR magazín - aneb (aspoň donedávna to tak ještě bylo) Iveta Bartošová 100x jinak. Co jsem prošel kolem televize a běžel tam tenhle neuvěřitelný blábol, tak v něm byla Bartošová, těžko ale říci, zda za odměnu, nebo za trest. A když jsem se (přiznávám se, hanba mi) asi 4x podíval na celý pořad, nemohl jsem uvěřit, že OPRAVDU existuje i takováto televizní nabídka, a co víc, že je po téhle nabídce dokonce snad i poptávka! ... Trošku si zavzpomínám na základku a na stupňování přídavných jmen (a taky si ho lehce poupravím): špatný, horší, nejhorší, katastrofální, top star. Fakt jsem zvědav, jestli letos v prosinci bude teda ten konec světa, protože to je asi jediná věc, která nás může od podobných zvěrstev vysvobodit... ()

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama