Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní bahno a dementní drbárna o dementech pro dementy. Tohle snad normální člověk vůbec nemůže sledovat. Dám příklad.....nedávno ukazovali žhavou zprávu o nějaký krávě ( jméno si opravdu nepamatuju ), která si nechala zvětšit kozy a někde ji byly vidět kalhotky......co má tohle jako kurva za logiku někde vysílat. Koho to jako zajímá ???? ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

My máme u nás Top Stars? Vážně? Já dycynky myslel, že u nás je takovej stojatej plesnivej vochcanej rybník, ve kterým hnijou rozleželý kulturní mrtvoly a budou v něm hnít navěky, co svět světem stojí. Nové celebrity vždycky jen šplouchnou mezi ostatní a bavit se můžeme týden, čtrnáct dní o tom, kolik kruhů to udělalo, než se hladina s mrtvolnou zelení opět uzavřela. A jak to tam pod tou hladinou kvasí a fermentuje, pukají vzduchové kapsy v rozpadlých tkáních. A když pak ty smrduté bubliny zaševelí na povrchu, najde se někdo, kdo z toho udělá Top Star Magazín. HerGott, já jsem dneska zase moudrost sama... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama