Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

Vital 

všechny recenze uživatele

Těch 5 hvězd není za dnešní Eso,které by mělo být hlavně o hudbě,ale paradoxně není,ale za dob Terezy Pergnerové,jsem nevynechal jedinný díl,a že se vysílal s ní vysílal nějakých pár pátků,Tereza byla prostě blázen,která dokázala míchat všechno včetně písniček,informacemi o hudbě i koncertech,i když,kdo ví zda-li to není tou dnešní dobou,kdy tolik nejde o hudbu ve videoklipech,ale co se v nich děje. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Začal jsem koukat na ESO až v době, když tam byl Leoš MAREŠ a to byla asi velká chyba.Ze srdcového GAYE, který zpíval pořád o holkách typu Minuty se vlečou se stal arogantní nafrněný idiot, který v poslední době je neuvěřitelně namyšlený a myslí si o sobě, že je nějaký bůh.Už se docela začíná ztrácet i u lidí.Vrátím se ale k ESU.Kapely do studia byly furt ty samé a Mareš svým zoufalím smíchem a deset let starým účesem mě opět zklamal. ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Hitparáda, který asi nebyla tak úplně hitparádou. Vyhrávali to Kelly Family, kteří se drželi roky a roky v čele. A vůbec, tak jsem se na to díval. Bez Terezy to pak nebylo už ono (nebo to bylo spíše věkem). Ale zajímavé jak se můj pohled měnil z nadšeného konzumenta na guilty pleasure v průběhu času. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Já dám dvě hvězdy - ono totiž jde o to, že já si velmi dobře pamatuju i díly, které běžely kdysi dávno s Terezou a v té době to bylo něco. Ona byla typický puberťák (alespoň teda její role v tomto pořadu) a písničky co se tam pouštěli se různě nahrávali po domácku atd. Dneska je to už opravdu odpad! ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Špatně se hodnotí, protože se v moderování vystřídalo tolik lidí. Pro mě nejlepší a hlavně ikona Esa je Pergnerová, která může za moje vysoké hodnocení. Období Yemiho raději nekomentuju a za dob Mareše jsem Eso už nesledovala. Jestli mi někdo přišel ovšem docela zajímavý, tak to byla Partyšová, kterou "nikdo" neznal a vystupovala zde jako Rebeca (tuším že si tak říkala), dvojče Gábiny. Byla jsem zklamaná, když jsem se dozvěděla, že to byla jedna velká habaďůra :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Eso bylo tak populární, že to nejlepší z hitparády vycházelo jako kazeta nebo CD ve formě kompilace nazvané „Čágo belo šílenci!“ Celkem vyšlo neuvěřitelných 30 pokračování. Ještě více dílů měla druhá „alternativnější“ řada nazvaná „Čágo belo tekno!“ (později pouze „Tekno!“) zaměřená na elektronickou muziku. Řada byla ukončena na čísle 70 a samotné vysílání Esa přežila o 5 let. [Zdroj: plzenoviny.cz] (Duoscop)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)

Reklama

Reklama