Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanynka českých seriálů, tedy aspoň těch, které vznikají v poslední době. Ale tenhle mě opravdu chytnul, z úspěšných zahraničních seriálů si bere povětšinou jenom to dobré. A já se u toho dobře bavím. Ano, jsou tam občas mírně trapn chvíle, ale to se může stát i sebelepším seriálům. Pro mě, po dlouhé době, seriál, který má šmrc (a na to, že to jede na Nově, to je co říct ;) ) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn seriál, který jsem viděl již poměrně dávno. Nicméně si vybavuji dobré obsazení a několik velmi vtipných scén. Dokonalý svět není rozhodně dokonalý seriál a má spoustu chyb. Nicméně se v té záplavě "seriálů" dnešní doby neutopí a dokáže alespoň plavat na hladině. Jeho jednoduchý a místy naivní děj dokáže několikrát slušně pobavit, možná občas nevědomě, ale to co na tom sejde. Některé postavy jsou vyloženě protivné, ale díky obsazení jsou slušně zahrané a do seriálu jako celku dobře zapadnou. S klidným svědomím dávám dvě hvězdy. ()

Reklama

lucieK 

všechny recenze uživatele

Moc mě mrzí, že většina chytráku tady na csfd nepochopila jednu základní věc, a to, že tento seriál není o nápaditém scénáři a nebo skvělém hereckém obsazeni (ikdyž není tak špatné), ale jedná se o seriál, který je zaměřený na módu a styl. Jenom s politováním můžu prohlásit , ze se opět potvrdilo to, co si jen nerada přiznávam - češi jsou módně zakrnělý, hodnotitelé csfd nevyjímaje. Jinak opravdu nelze vysvětlit proč má tento seirál méně jak 40%, když už i filmy jako Program na ochranu princezen, 2bobule, Vím kdo mě zabil atd. jsou na tom o poznání lépe. Nebudu tady vypisovat co dalšího je na tomto seriálu, kromě módy přinejmenším dobré, protože by to bylo jako házet perly.........O nadhledu tohoto seriálu se už zmiňovala spousta lidí, takže já už jen dodám, že tento seriálu tu (na csfd a v ČR) zůstane bohůžel nedoceněnný jako třeba Gossip Girl a nebo Sex ve městě. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce je zde vidět jistý posun nahoru, ve srovnání ze staršími seriály TV nova. Obsahově je to ale stejně otřesné jako skvosty typu Ulice a další podobné, dialogy katastrofa, scénář taky, postavy napsané tak ploše a nezajímavě a herci z nich díky svému přehrávání dělají doslova karikatury, jediný kdo trochu vybočuje je snad Vojtěch Dyk, jehož arogantní spratek je docela uvěřitelný. Ostatní jsou naprosto příšerní, nejhorší je asi Čvančarová která je tak otravná že by si zasloužila deportovat spět na Slovensko a už ji sem nepustit! EDIT: Tak musím přehodnotit své hodnocení, jestliže jsem tvrdil, že je to po prvním dílu obsahově katastrofa, tak najednou nastal nečekaný a pro mě nepochopitelný obrat k lepšímu. Já osobně jsem se na tento seriál už dívat nechtěl ale díky ženské části naší domácnosti jsem neměl navybranou, kupodivu mé obavy že zažiji další příval něčeho děsivého se nenaplnily, naopak od smrti postavy Vojty Dyka se vše výrazně zlepšilo (kdo by to byl čekal), díl z pohřbem neměl po humorné stránce chybu! Není to sice můj šálek čaje a řada věcí zůstala i přes jisté zlepšení ve stejných kolejích (Norisová převzala žezlo nejstrašnější a nejotravnější postavy, od najedou celkem snesitelné Čvančarové) ale i přesto si tento seriál tři hvězdičky zaslouží. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Naprostá pitomost a odpad s nadstandardním obsazením, kterému docházejí prachy? Pro někoho možná. Ale jen pro ty, co to myslí smrtelně vážně. Vždyť tenhle seriál se vážně naprosto nebere. Za to si bere na paškál jednu z nejvíc zprofanovaných oblastí, jakou móda je... a s ní ruku v ruce povrchní lifestylové časopisy... A lidi v nich... Krásná parodie na dnešní věcmi přebarvený a předimenzovaný svět, prázdnotu stránek naleštěných časopisů, které radí, jak nejlépe žít a kde si na sebe koupit co nejvíce in a trendy kousků za nekřesťanské peníze. Tady máte docela slušnou možnost vidět rozehrané karty podobných výtisků. Netřeba brát všechno naprosto vážně, stačí trocha nadhledu... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Kulečníkový stůl pro Davida (Saša Rašilov) a Kruťandu (Vanda Hybnerová) musela produkce do klubu Avion nastěhovat, protože ho tam nemají. (Lolita)
  • Když se poprvé potkaly seriálová šéfredaktorka Tereza Brodská a scenáristka Mirka Vopavová, která řídí redakci módního časopisu, zjistily, že mají tolik společného, jako by byly obtiskem jedna druhé. (Lolita)

Reklama

Reklama