Reklama

Reklama

Penny Cheneryová je žena v domácnosti a matka čtyř dětí. Dozvídá se o smrti své matky a vrací se do svého rodného domu. Její otec je těžce nemocný. I když o dostizích skoro nic neví, rozhodne se po něm převzít dostihové stáje ve Virginii a vsadit všechno na to, že kůň jménem Secretariat se stane šampiónem. S pomocí zkušeného trenéra Luciena Laurina si dokáže v ryze mužském byznysu získat respekt, řídit obchody a vychovat dostihového šampiona - držitele americké Trojkoruny a nejslavnějšího koně dostihové historie. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (167)

Eoin 

všechny recenze uživatele

Od Secretariata som neočakával veľa a tak som bol prijemne prekvapený. U mňa sa to vyrovnalo Eastwoodovmu Invictus, a možnože aj mierne prekonalo. Pri dostihoch som sa potil napätím aj keď som vedlel ako to dopadne. John Malkovich zasa u mňa podobne ako pri RED vylepšil zážitok z filmu a tak som zas pridal o hviezdičku navyše (dokonca začínam uvažovať o pridaní Johna medi moju Top10 hercov). Jeden z mínusov filmu bol vyber hudby ktorá nezanechávala na divákovi žiaden audio zážitok s filmu takže si človek nemôže pospomínať na film nejakým príjemným soundtrackom. Ale z Disneyho tvorby je to naozaj vydarený kúsok. 80% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě připadal chladnej, odtažitej a bez emocí. Co taky chcete od koně, ten toho většinou moc nenakecá. Vlastně jde jen o to, jestli kůň poběží rychle, nebo ještě rychlejc. No, pravda, pelášil nakonec parádně, ale mě to bylo celkem ukradený. Jak říkám, bez emocí. Přitom je film natočen svižně, nebo spíše velmi svižně, což oceňuju. Je to opravdu zvláštní film, nijak mě nezaujal, nezanechal ve mě téměř nic, ale přitom jsem ho slupnul jak malinu (se říká, ale já mám radši jahody...) na jeden zátah a vůbec jsem se nenudil. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Walt Disney pictures present.....Tak tohle je na mě moc rodinný. Šíleně jsem se nudil. Bylo to ale hlavně tím, že "měkoně " neberou. Jinak pro děti a citlivější osoby je to určitě velký zážitek. Porod hříběte je určitě nejlepší a nejkrásnější moment filmu, nebo ne ? John Malkovich v červenobílém klobouku má ránu....a co teprv jeho další oblečení....no uvidíte. CITÁT - Ten kůň nikdy neměl prohrát !!! ()

1860 

všechny recenze uživatele

Mílý a zaoblený příběh o vítězství jednoho koně, majitelky a všech ostatních, které se rodilo velmi těžce a po velkém obětování.. Nic nového? To ne, ale Randallovi Wallacovi se to podařilo naotčit tak, že to nikoho nenechá chladným a nakonec s napětím opravdu čekáte, zda ten kůň s hodně divným jménem vyhraje nebo ne.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Uff, tak toto budu ještě dlouho rozdýchávat! Zapomeňte na všechny mistrovství světa v hokeji, ve fotbale a jděte se podívat na dostihy! Určitě neuvidíte Secratariata, ale atmosféru zažijete neuvěřitelnou. Takže, nasazuji svůj růžový károvaný klobouk, cestou se stavím vybrat své důchodové spoření a pak už jen budu svým pohledem hypnotizovat ony nádherné zvířata, tak, jako to dělala Penny Chenery... 80% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Otto Torwath, Secretariatův žokej, je opravdu žokej, stejně jako ostatní, kteří se ve filmu objevují. (Anchi)
  • V septembri 1989 dostal skutočný Secretariat zápal kopyta, ktorý je smrteľný pre mnoho koní. O mesiac neskôr bol usmrtený eutanáziou... (blanes)
  • Penny Chenery sledovala většinu natáčení. Chyběla pouze v době svého odpoledního šlofíka. (Anchi)

Reklama

Reklama