Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

waits 

všechny recenze uživatele

Tak kone uz krome psu (zdravime Fika) porazeji i zebry. Zadna velka bomba, ale solidni rodinny film na destive odpoledne, kdyz deti zlobi . Na tom nemeni nic fakt, ze ho Nova nasadila az na osmou - v kombinaci s reklamnimy spoty na Gambrinus se zda, ze soucasna generace se z infantilniho obdobi beztak dostava az nekde po ctyricitce. ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale to mi přišlo natolik slabé, že jsem to ani nedokoukal... Zřejmě mne navíc kromě slabého příběhu odradil i příšerný dabing. Sorry, ale ten pelikán (plameňák, husa nebo za co se to všechno převlékal) byl opravdu na můj vkus ubohej. Odpad to není, ale nemá k tomu v porovnání s velkou animáckou konkurencí daleko... ()

Reklama

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Jak outsiderská zebra vyhrála Kentucky derby...kdyby aspoň opravdu ten závod udělali v Kentucky parku a ne na nějaké zapadlé tribuně...samozřejmě je to blbost největší, ale...český dabing tomu dodal grády...Genzer se Suchánkem a Hezucký jako pelikán Husa....no to jsem se mohla potrhat smíchy...jako komedie super. Za příběh 1* ale za komedii 5*, tudíž průměr. Howgh ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film se vším všudy. Zvířata kam se podíváme, předem jasně daný příběh, o kterém víme jak předem dopadne. Jediný plus dávám českému dabingu, který je v podání Hezucký, Genzer, Suchánek apod. výborný a smál jsem se jen díky jemu. Koukat na tento film v jiném jazyku, zcela jistě to nebude mít takový účinek. Pro mě klasika, tedy normální koukatelnej film na odpoledne s rodinnou. Dávám *** hvězdy ()

Džasman 

všechny recenze uživatele

Tak po včerejším znouzhlédnutí v TV jsem se zase skvěle nasmála. Pomalu jediný film, který je supr nadabovaný - mouchy v podání genzera a suchánka naprosto perfektní a "husa" jakbysmet :-) Jako koňák taky musím uznat, že tvůrci si nechali poradit odborníky a i dostihoví koně vypadali jako dostihoví :-). Takový nereálný příběh, ovšem k zasmání naprotsto úžasné :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Frederik Du Chau přemýšlel nad natočením pokračování, pro které napsal scénář. (Cheeker)
  • Zvířecí příběh vydělal v amerických kinech během tzv. opening weekendu (14.-16.1. 2005) 18,8 mil. dolarů a do začátku dubna až 48,7 milionů. (imro)

Reklama

Reklama