Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala o třech hvězdičkách, ale konec mě tak rozsekal, že nemám slov. Režírování pohřbů? Dělat si srandu z něčeho takového mi přijde dost uhozený. A vůbec vyřešení zápletky bylo ubohé. Na závěr mi film chtěl ukázat, že ho nemám brát ani trochu vážně, a tak mi naservíroval HOLINYWOOD. A proto ten odpad. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Zase další šílená sračka. Dvojice dementů od pohledu (Mádl a Kaňkovský), Slovena Horváthová (asi k stoletému výročí státu, který už zaplať pánbůh 25 let neexistuje), idiotská zápletka, vysloveně dětinské fóry, které byly populární možná tak v němých groteskách a konstatování, že (pominu-li stále hezounkou a sympatickou Andrejku Kerestešovou, která se i díky jednomu z mnoha trapných vtipů aspoň svlíkne do podprdy) sledovat Ulici na Nově nebo podesáté Riskuj je mnohem, ale mnohem zábavnější, než tohle. Když už tak Mádl svého času přemlouval dědu a bábu, nebylo by špatné ho (a nejen jeho) přemluvit, aby šel - no každý ví kam. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Režisér je malý pán, za vším hledej producenta. Pokud je ten producent v sukních a má podobu Vilmy Cibulkové, tak nás chraň od všeho zlého. Mimochodem, Vilma Cibulková byla výborná. Postavu Ladislava Mrkvičky jsem litovala. Byl to přesný opak paní producentky. Paní producentku ještě hezky doplňuje úřadující mafián, takže v jejich podání jde o třeskavou kombinaci. Dobrá ukázka toho, jak to vlastně chodí s nekonečnými seriály, které vaří z vody a nutně potřebují nějakou vzpruhu. Čekala jsem slátaninu a nakonec byla mile překvapená. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po všech recenzích, které jsem četl a slyšel, jsem očekával strašnou srágoru, ale ono to tak hrozný není. Až na tu mafiánskou linku, která je vystřižená amerických béčkových komedií. Product placement se zde nabízel a zřejmě jde o jediný český film, kde je strašně okatý, ale scénář si s ním poradil. A slečna Horváthová? Hmmmm :). ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt bubun a KM Phoenixe, kteří se vrhají do džungle české "komediální" tvorby s odvahou hodnou Holuba nebo Livingstona, o tomto filmu bych vůbec nevěděl, a byl bych tak ochuzen o další silný zážitek. "No ty kkt!" Ano, tohle byla má spontánní reakce ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky. Od českých komedií už toho, bohužel, příliš neočekávám, a pokud v tom s tvůrci "jede" i jedna z našich komerčních televizních stanic, mé obavy se mění v jistotu. Příběh to byl jistě velmi povedený a nesmírně vtipný, to jen já, mrzký morous, jsem ho nedokázal patřičně docenit. Musím každopádně vyzdvihnout husarský kousek, který tady tvůrci předvedli; product placement v product placementu (vlastně takový product placement na druhou) jsem ještě nikdy předtím neviděl. Musím vypíchnout i dialog, který mě úplně rozsekal: "Včera som konečne otvorila." "Já vím, bydlím tady v baráku." "Jo? To je fajn. Já som zo Slovenska." Chtělo se mi říct: "To nevymyslíš.", ale on to někdo vymyslel... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)
  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama