Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,890Tržby Celosvetovo $2,340,363Tržby za predaj DVD v USA $3,543,046 //počet predaných kusov 235,781║ 3/4 príbehu vycucané poetické polemiky filmových klenotov od Gibsona ako Apocalypto, či Umučenie Krista, takže v tomto ohľade si naložili priveliké sústo tvorcovia ktoré nemali šancu schopnejšie ucelenejšie predať v danom príbehu, taktiež tie snové sekvencie skôr škrípu než by vystužili dej, záver sa odrazu prešupne k očakávanej akčnosti ale ani zďaleka to nemalo grády predošlých dielov, škoda /45%/ ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak Tony tohle evidentně točil pouze pro sebe. Když už se rozhodnul měsíce meditovat někde v džungli na liáně, tak si prostě chtěl udělat všechno po svém. A dopadlo to hrozně. Vzduchem místo akrobatických veleskoků, kamenných nártů a tvrdých loktů létají černé obláčky ještě černější magie. Tony si užívá zpomalené záběry své regenerace a osvěty a divák trpí. Všehovšudy tři akční scény se nevyznačují charakteristickými parametry Jaaovy a Chupongovy obvyklé bojové tvorby. A vůbec nejhůř dopadla jejich vzájemná konfrontace... oni snad spolu tančí... no hnus prostě... tak nám to pěkně klesá tahle filmová série, jak brutálně, neokoukaně a plná fyzična začala, tak smutně, nezáživně a omšele (doufejme) končí... ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tonda Jaau se marně drápe k vrcholům předchozích dílů. Je pomalejší, choreograficky opožděný a navíc se nechal zlákat láskou, kterou diváka nudí k nůůdě největší. Nechat se mu ale musí, že tu lehce nadprůměrnou nůďu dělá za étericky zajimavé muziky, se snesitelnou stopáží a že těch fightů, které nyní počítám na prstech jedné ruky,nebylo zase tak úplně nudně....snad naposledy pocta všem sloním představitelům... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale pride mi, ze v kazdym dalsim Tonyho filmu vypada vic priserne a tady bych mu snad dal i nejakou korunu, navic s fousama to je fakt ulet. Jinak je fajn, ze se tvurci snazi o jakejsi pribeh a neni to tak jen ve stylu ukradli mi sosku, nicmene ten pribeh je misty dost zmatenej a sem tam lehce nesmyslnej a tak nak se zapomina na souboje. Ty jsou opet na vysoky urovni, perfektne krvavy a Tony samozrejme opet ve forme, i kdyz nektery pohyby vypadaj divne. Taky musim pochvalit hudbu a obzvlast vizualni stranku, ktera je opet oproti predchozim Tonyho filmum o fous lepsi. Nicmene, proc jen 3*. Jednoduse proto, ze herci hrat neumi a tudiz by se meli drzet bojovani, jenze toho je tady desne malo a vetsinu casu vyplnujou kecy. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tony Jaa je v hajzlu jako moje ranní stolice, když se nedávno objevily zprávy že se zcvokl, oholil si hlavu a odcestoval na sloním hřbetu do chrámu tak jsem se chytal za hlavu, mlátil s ní o svoje vlastní koleno a řval proooč ... Po dokoukání tohodle filmu sem mu nedivím, natočit něco takovýho tak bych taky kamsi odcestoval. Bohužel ani bitky, Tony a ani Dan tenhle film nezachranují, nesčetněkrát viděné chvaty a chmaty, minimum kaskadérských kousků, chybí tomu ta správna tupost, syrovost a zábavnost kterou v sobě měl Ong Bak 1 a Protector. Po tomhle pokusu je zřejmě serie Ong Bak totálně pod drnem :-( Petchtai Wongkamlao totálně trapný a zbytečný. 1* za film ze slitování a další za výbornou hudbu (bez ironie). Jo a až si bude někdo říkat na jaký filmy Tony asi nejvíc kouká, tak to bude zřejmě Utrpení Krista, Apokalypto a Princ z Persie :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)
  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)
  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama