Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě někomu ruplo v kouli a rozhodl se, že bude večer divákům servírovat bulvární zprávy, které si každý může během dne přečíst v Blesku, Aha, Rytmu života, Pestrém světa a podobných časopisech a samozřejmě na internetu. Takže vznikl zcela zbytečný pořad, který takové bulvární články pouze shrnuje a dělá další reklamu našim celebritkám. Ivana Gottová byla hrozná. Její hlas byl nevýrazný a uspávající. Martina Gavriely už byla lepší, živější a dravější. ()

Rychleji odpad!

všechny recenze uživatele

Totální bulvár. Ačkoliv o sobě tvrdí, že jako jediný tvrdí pravdu, není to tak přátelé ... Jenom další program, který byl založen pro pochlebování Prima lidí (Krampol, Hanychová, Bartošová atd.) a shození lidí ostatních televizí (Mareš-škoda, že si na to ještě sám nahrává :D). Nelze brát vážně. Mimochodem krásná ukázka manipulace lidmi ... Televize zase ukazuje jen to, co "máme vědět". Pořad, kde rezignuji na naivní myšlenku o divákově inteligenci. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi oblíbené u mé mamky a babičky, mně se však jakýkoliv bulvár hnusí. Nedávno jsem jen listoval Pestrým světem a Rytmusem života (Jan Kraus ho kdysi nazval výstižně: Rytmus hnoje) a řeknu vám, že je to ke zblití. Ti autoři článků jsou opravdu zakomplexovaní chudáčci. Nejvíc mě však vyděsilo, když se rozepisovali o tom, že Csáková je polorómka, protože má nějaké rómské předky. To už posuzujeme lidi podle rasového původu? Proč mi to připomíná Norimberské zákony z roku 1933 !?! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Zavolejte ještě dnes a získejte slevu 99 %! Bulvár nyní v kapané podobě! Také vás obtěžuje chodit si kupovat výživné čteni do stánku? Nebaví vás číst a sníte o pohyblivém obsahu s komentářem? No to je sen snad každého. A ta papírovost! Ano, to si dovedeme představit. Je čas na změnu! Stačí pustit televizi a už se to valí! To je neuvěřitelné Horste! VIP!!! Volejte IHNED!!! Ke každé objednávce lobotomie zdarma?!? ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 17 vteřin a vlastně jsem toho z tohoto pořadu viděl více z upoutávek na tento pořad než z pořadu samotného.. Velmi mě to nutí použít mé oblíbené slovo - DEMENCE. Přál bych si, abych se za vulgarismy, které kolují mými mozkovými závity nemusel stydět a mohl je zde v klidu vypsat... Ale krom toho, že bych si nepomohl, bych byl možná označen za nesvéprávného devianta s extrémně chorou duší... Ale alespoň něco bych možná mohl...hmm..ok.. ..tvůrce, scénáristy, dramaturgy i účinkující bych zmučil (tozn. k smrti) tím, že bych na ně použil metodu z Mechanického pomeranče - byli by NUCENI sledovat sami sebe v různých těchto pořadech v hodinové smyčce až do své smrti.... Mohlo by to býti opravdu, ale opravdu velmi dlouhé a kruté... Jen dotyčný jedinec, v místnosti 3x3 metry, připoután ke křeslu, horní víčka přilepená k obočí, před ním obrazovka... Nic víc, jen dlouhé utrpení... OK, připouštím, nejsem uplně normální... Protože ta představa mě téměř vzrušuje... ...jooo, mam nápad, udělal bych z toho novou reality show... Jmenovalo by se to: ´´Nekonečně dlouhá a trpká smrt lidí z VIP zpráv v přímém přenosu!´´ Každý týden jeden tvůrce a jedna celebrita. Ale samozřejmě každý ve své místnosti... Podtitul každého dílu by byl - Saw XXL a číslo dílu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama