Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(více)

Recenze (78)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už nám udělali telenovelu i z Pekelného pěstitele! Film zaplatila sociálka, herce najaly odbory v docích z fronty na čištění hajzlů v zaoceánských ropných tankerech, o komparz se postaralo pár plochých mexických děvek, které zrovna měly sezónní výprodej, celý děj situovali do producentova obýváku a z Pinheada je Pinass. Ričrd tu nudou hraje s NianadeLou šachy a já jen k té anotaci dodám, že ten tah na H9 byla hloupá, amatérská chyba, protože každý přece ví, že za černou věží už je jenom stůl a z takové kraviny by dostal autistický záchvat snad i jindy naprosto vyrovnaný David Navara! ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Překvapivě koukatelné. Scénář je na poměry série nadprůměrný, najdou se v něm neotřelé nápady i návrat k myšlenkám prvního dílu. Triky jsou solidní a Garcia se snaží z mála vydupat maximum, ale co naplat, když studio film odkleplo pouze kvůli udržení licence s miniaturním třistatisícovým rozpočtem. Zázraky neumí dělat nikdo a už vůbec ne se špatnými ochotnickými herci, neschopným kameramanem a výpravou na úrovni papundeklové televizní inscenace. A samozřejmě nahrazení Douga Bradleyho směšným šišlajícím panákem nedopadlo dobře; navíc příchody cenobitů z jiné dimenze vypadají spíš jako kdyby Pinhead vylezl ze skříně. I tak jsem ale ochotný tento díl posadit na roveň se slabšími předchozími díly, třeba s Bloodline. A pořád je o míle lepší než imbecilní Hellworld. (Pořadí: H1, H2, H3, H7, H6, H5, H10, H4, H9, H8) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Momentálne ´´vyvrcholenie´´, ale bez ejakulácie. Čiže iba bolesť a utrpenie. Divácke. Preobsadenie Pinheada je najväčším problémom filmu. Aj keby ste na tú prdelatú tváričku toho herca nadžabali 20 kilogramov make-upu, stále bude vyzerať ako pedofilný strýko, ktorý si pri svojich chúťkach potrpí na železiarske pomôcky. Dajte prosím pokoj tejto sérii. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hu, ono to nebylo vůbec tak špatné, jak jsem očekával. Minimálně příběhem to bylo vcelku slušné, možná proto, že to tolik šilhalo po prvním Hellraiserovi. Nesrat tolik na scénář, mít to lepší masky, více peněz, vyhranější herce a skutečného Pinheada, byla by to slušná npodívaná. Ono tedy je fakt, že náhražkový Pinhead se snažil, ale po několika předchozích dílech, kde se jen mihnul doslova na pár vteřin, je mu zase dopřáno tolik místa, prostoru a slova a hraje ho někdo jiný, než jste zvyklí a ještě v hodně levné masce, tak to docela nasere. Obzvláště, když je Pinhead vaše nejoblíbenější horrorová postava. Proč tenhle díl vznikl je docela otázkou. A patrně na ní existuje několik různých variant odpovědí. Nejpřijatelnější je ta, že si studio chtělo uchovat práva na název a postavu a tak rychle něco spíchlo, aby mu nepropadly. Asi nejdůležitější co je třeba vyřknout je: Mohlo to dopadnout mnohem hůře. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tak po dvou amatérských filmech film zas jo ? Zcela se to nevyvedlo, při krátké stopáži jsem to dnes přežil, ale přesto je to ostuda série (ne, že by tato série byla zázrak, přesto první dva díly super, pak už se to začalo zužovat k horšímu). Odpad nechci dát, příběh ušel, i nějaká ta krev a tak no. Velice slabé a i amatérské. Takže hodnotím jen na 15% = * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V USA vyšiel film na DVD a Blu-Ray diskoch so sloganom na obale odvolávajúcim sa na duchovné otcovstvo Cliva Barkera. Ten sa však na sociálnej sieti Twitter o filme uštipačne vyjadril, že toto dieťa nie je jeho. (beso74)
  • Priezviská dvoch ústredných rodín z filmu, Craven a Bradley, sú odkazom na 2 ikony hororového žánru, Wes Cravena a Doug Bradleya (originálny predstaviteľ Pinheada). (beso74)

Reklama

Reklama