Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Na dvojce se mi líbilo to provázání s jedničkou. A to že ačkoliv je to direct -to-DVD film tak se jedničce téměř vyrovná. Nyní se mi do ruky dostala již třetí část série a já jsem opět mile překvapen. Zejména závěrečná půlhodina mě dostala. Mám pocit že provázání s původním filmem je zde zase o krok lepší. A příjemně potěšila i změna prostředí. Už se nejezdí pouze na okruhu ve věznici. Nyní se podíváme do pouště. A poušť dovede být nebezpečná sama o sobě. Když k tomu přidáte ještě plno nemilosrdných jezdců tak výsledek je jasnej. Frankenstein to rozhodně nebude mít lehké. Do předních úloh se vrací kompletní osazenstvo z předchozí části a já můžu doporučit každému. Komu se líbí závody Rallye smrti. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Oproti druhej časti http://www.csfd.cz/film/267967 mala táto o niečo navrch. Hlavne normálnou pointou a vydareným koncom, ktorý ocení nejeden divák, ale inak to bola len zas taká zlátanina hračkárskych autíčok, ktoré šoférovali gangstri na čele s "Frankensteinom" a ako čerešnička na torte (bez ktorej by som to ako mužské pohlavie asi nedopozeral) boli ženské s "bujným" poprsím :D Niekedy sa len čudujem, prečo robia takého filmy, to môžu ísť pomaly hrať do porna, kde je ten scenár tak isto podobný. Pár slov, hlavne akcia ! 3* ()

Reklama

Paulusek odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu sem nic nečekal už když jsem vitel poprve trailer a ani mě ničím nepřekvapil. Spíš mě dostal v par absolutnich hloupostech a absurdnostech. Vražedná švédská dvojčata no prostě sen každého muže. Jednu věc bych tvůrcům navrhl pokud budou chtit dělat další nesmyslný díl, aby místo hyjen zkusili použít třeba kolibříky na hlídání. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ač je pokles kvality oproti oboum vězeňským dílům jasně patrný, alespoň ty 3 hvězdy si za pořád slušnou akci a stylově promyšlenej závěr Rallye smrti pořád stále zaslouží. Ve srovnání s Cestou gladiátorů 2000 (o dost víc nechtěně komickou), kterou jsem ocejchoval 2*, je to navíc rozdíl vcelku znatelný. 3,5* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvního dílu mě ani na okamžik nenapadlo, že tuhle sérii potká stejný osud, jako mnoho předchozích - tedy zamíří si to přímo do sraček. Luke Goss je kripl s nulovým hereckým talentem a bez špetky charisma, ostatně jako 98 % zúčastněných neherců a nehereček. Akce, která jediná snad mohla za něco stát za nic nestála. Dokolečka kolem je film abnormálně trapný. Zřejmě je určen dětem do 9 let. Vtipný není vůbec, neboť vtipy zřejmě vymýšlel člověk beze smyslu pro humor. Scénář je dílem člověka po dvojnásobné lobotomii. Odpad nedávám z toho důvodu, že by tento film byl až tak twilightoidní, ale spíše proto, že mě neskutečným způsobem zklamal, a to jsem si postavil požadavky proklatě nízko, neboť jsem byl o jeho nekvalitě s předstihem informován. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama