Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého i nedobrého. Na scénu se vracejí aktéři předešlého druhého snímku a opět vyrážejí na zběsilou smrtící závodní jízdu. Tentokrát se kupodivu jede v poušti, což je krapet v rámci vězeňství podivné. Prach a písek nám dává připomenouti hlavně 'Šíleného Maxe', kterému však tento počin nesahá ani po kotníky. Ani s ničím novým tvůrci nijak nepřišli. Jednoduchý děj a příliv honiček, soubojů, nehod a výbuchů. Nic víc, nic míň. Takže je to snímek akorát tak do počtu v sérii. Když se však divák nenechá odradit neoriginálností a pro akční film typickým klyšé, dá se snímek kupodivu prožít se všemi svými aspekty. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Oproti druhej časti http://www.csfd.cz/film/267967 mala táto o niečo navrch. Hlavne normálnou pointou a vydareným koncom, ktorý ocení nejeden divák, ale inak to bola len zas taká zlátanina hračkárskych autíčok, ktoré šoférovali gangstri na čele s "Frankensteinom" a ako čerešnička na torte (bez ktorej by som to ako mužské pohlavie asi nedopozeral) boli ženské s "bujným" poprsím :D Niekedy sa len čudujem, prečo robia takého filmy, to môžu ísť pomaly hrať do porna, kde je ten scenár tak isto podobný. Pár slov, hlavne akcia ! 3* ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že na podobné úrovni jako dvojka. Ale trochu už slabší. Příběh už byl slabší, ale přesto dost dobře promyšlený. Hlavně když už jsem si začínal myslet ke konci filmu, že je zde dost nedořešeností, tak konec mi to vše hezky vysvětlil, takže jsem rád, že zde je výborný konec ve filmu, mnohem lepší než ve dvojce. Závody smrti v pouště co se týče akce dobře natočené, už je zde jen minimum spomalovaček, což je plusem. Ale některé záběry afričanů při závodů v poušti jsou hrozné, zejména jedna hnusná scéna. Také se mi nelíbila scéna, kdy bojovaly ženy a brutálně se zabíjeli - to byl velký úlet. A hlavní dva záporáci rovněž příšerní - bez jakékoliv logiky byly. Hudba dobrá. Herecké obsazení kromě již zmíněných záporáků je velmi dobré. Krom Luka Gosse mě opět bavili Tanya van Graan, Danny Trejo - který byl opět skvělý a Fred Koehler. Ving Rhames mě zde trošku méně prostoru než ve dvojce, ale stejně pobavil. Bavilo mě sledovat pokračování osudů hrdinů, které jsem si oblíbil. Sice mě štvali některé zbytečné scény ve filmu, už bylo cítit dost využitý potenciál, ale přesto to má furt dobrou nadprůměrnou úroven. Ještě, že vylepšili a vysvětlili konec filmu. Tím mě utvrdili, abych dal s odř.ušima tu čtvrtou hvězdu. Takže celkem jsem se bavil. Hodnotím na dobrých 70% = **** ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že půjde zábavnost po druhym díle dolu, ale pořád mě Death Race docela baví. I přesto, že jde pořád o to samý a vězeňská partička kolem Lucase zařazená do těžkýho žaláře (jistě ne za nějaký bagatelní trestný činy) jsou dobráci od kosti, který těžko snesou, když jim někdo lže nebo je zradí. Technická kvalita je pořád koukatelná stejně jako herecký výkony. Snaha o závěrečnej twist byla taky sympatická a nevyšla uplně na prázdno. Příjemný překvapení, tři slabší hvězdy. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Death Race stratilo úroveň. Jednotka mala ten WOW efekt, dvojku ťahal Goss a Bean ale trojka už nedokázala nakopnúť ani Goss to tentokrát už nezachránil. pre mňa rozhodne najnudnejší film série, ale ešte stále sa je načo pozerať. Štvorka musí priniesť nové Franka a dúfam, že aj nový a lepší scenár. Inak to bude veľmi zle. 2 z 5 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)

Reklama

Reklama