Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Třetí díl nedělá tomu druhému žádnou ostudu, ale ani výrazně neexceluje. Je to prakticky stejný mustr, který ale pro béčkovou záležitost dobře funguje. Ocenil bych větší koncentraci hlášek, ale přesto musím říct, že všechno v tom filmu drží pohromadě. Škoda občasného zaškobrtnutí v podobě rakety letící rychlostí lenochodí myšlenky nebo snahy o lovestory, jenž v působí jako pěst na oko. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Oproti druhej časti http://www.csfd.cz/film/267967 mala táto o niečo navrch. Hlavne normálnou pointou a vydareným koncom, ktorý ocení nejeden divák, ale inak to bola len zas taká zlátanina hračkárskych autíčok, ktoré šoférovali gangstri na čele s "Frankensteinom" a ako čerešnička na torte (bez ktorej by som to ako mužské pohlavie asi nedopozeral) boli ženské s "bujným" poprsím :D Niekedy sa len čudujem, prečo robia takého filmy, to môžu ísť pomaly hrať do porna, kde je ten scenár tak isto podobný. Pár slov, hlavne akcia ! 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvojce jsem čekal totální odpad, ale byl jsem příjemně překvapen. Pochopitelně že scénárista s žádnou invencí nepřišel, pokud nepočítam srandovně "promyšlenou" rádobypointu, ale dakarský pojetí a pár dolarů navíc udělalo z Inferno trochu víc, než obyčejnej videofilm. Škoda ožralýho střihače. Ale jinak pěknejch 50%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Death Race stratilo úroveň. Jednotka mala ten WOW efekt, dvojku ťahal Goss a Bean ale trojka už nedokázala nakopnúť ani Goss to tentokrát už nezachránil. pre mňa rozhodne najnudnejší film série, ale ešte stále sa je načo pozerať. Štvorka musí priniesť nové Franka a dúfam, že aj nový a lepší scenár. Inak to bude veľmi zle. 2 z 5 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reiné kazí co může, začátek je sice fajn, ale vše končí s opuštěním Terminal Islandu....což je asi tak po 7 minutách :/ Příběh je od začátku postavený na hlavu a samotný režisér si sám zcela podkopává židli, jelikož nám divákům tvrdí, že Frankenstein zůstává pro svůj tým neznámý a ani jeho drahá kozatá Katrina neví, že pod maskou se skrývá Luke... mno a asi jako když dvoika končí Lukasovou pověstnou hláškou a Katrina se na něj mile usměje....tak jako co pane Reiné...ste idiot nebo si to myslíte o nás divácích? Když přeskočim tuhle debilitu, která mě hned na začátku nasrala, máme tu příšerně sterilní akci, kdy voplechovaný křápy jezděj po podělaný poušti, navigátorky jsou zcela zbytečné, zbraně se skoro nepoužívají, střih je zběsilý a na hovno.Když dojde na kontaktní fajty choreograf zoufale selhává, normálně lze vidět jak Goss máchá i několik desítek centimetrů před protivníkem a na to nejsem zvyklej ani u vhs céček z osmdesátejch.Frankestnein nemá v závodu žádného úhlavního protivníka a samotné závody jsou unylé a streotypní.Hlavní mamrd Dougray Scott zoufale přehrává a celkové je prostě všechno špatně, finiš vás sice trošku probere z letargie, ale zase je to úplně debilní snužka nesmyslů, oni totiž v budoucnosti neznají testy DNA bo co :) Jediná malá pozitiva jsou ty kozatý kundy a opět sympatický Luke Goss, jenže to je kurva málo.Reiné není tvůrce, který by plodil bůh ví co, ale dvojka mu docela držela pohromadě a i díky hudbě a odkazům zní vytřískal co mohl, tady je dokonce otřesná i ta hudba a vše co dělalo Death Race Death Racem je pryč .Prostě totálně zpackaný pokračování a je to o to smutnější, že karty měli tvůrci rozdané více než slušné.Jenže natočili sterilní mrdku, která snad nemůže bavit ani ty naivní zhulený puberťáky.Zklamání jak bejk.20%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)

Reklama

Reklama