Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (107)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Moje obavy z podezřele sterilního traileru se naplnily. Bohužel. Demonic je těžce nevyváženou směskou duchařského hororu a kriminálního thrilleru, a to je zkrátka blbá kombinace. Ty neustálé přechody z policejního vyšetřování (současnosti) do prokletého baráku (flashbacků) jsou tak časté a otravné (v průměru každé dvě, tři minuty), že ta hororová část snímku postrádá atmosféru, ta kriminální zase napětí. Obzvlášť ve slabém závěru, kde se Zlo dostane z domu. To radši ani nezmiňuju povinný WTF twist. A to je prostě průser, protože v několika strašících momentech se člověk div neposere. Jak vidno, neni všechno zlato, co se Wanem třpytí. (45%) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých ľudí zaoberajú sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej, rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných uchádzačov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda až na jednu výnimku ... James Wan má zrejme dlžoby, a tak sa rozhodol, že namočí svoju "značku" do tejto mliekom obliatej bublaniny. Klamal by som keby budem tvrdiť, že "Demonic" nedisponuje niekoľkými silnými pasážami, ktoré diváka doslovne nepreberú k životu. Solídne 2-3 lakačky sú však pre predpoklady úspešnej duchariny zapeklite málo. Záverečné rozuzlenie očakávané, takže žiadne udeľovanie medaile sa nekoná - 50%. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Už jsem lehce předémonizována poslední dobou, ale uznávám, že Demonic se táhne trochu v jiném duchu, než klasické duchařiny. A to se mi líbí. Sice na tom závěru by se mohlo ještě zapracovat, klasický konec, těhle žánrů je dost ubíjející, ale průběh celého příběhu je fakt napínavý, drsný a zajimavý =) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokoušet se zkoumat ba vyvolávat duchy v domě, ve kterém před lety došlo k jakési okultní zabijačce, je hodně pošetilý nápad... Příjemně temnou a dobře napsanou duchařinu s nečekaným rozuzlením sráží bohům žel do šedého průměru jednak mizerná ruční kamera, druhak nepřesvědčivé herecké obsazení šestice mladých účastníků seance. A taky mě štvou filmy, které končí tam, kde by měly teprve pořádně začít. Nejdůležitější poznatek z filmu - Maria Bello je pořád pěkná kočka, i když zdá se pár kilo přibrala. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Achjo, tohle byla zase taková podivínská duchařsko-kriminální záležitost, která mě celou dobu evokovala na o třídu lepší Evidence z roku 2013 s podobnou tématikou a zpracováním. Když jsem u toho zpracování, způsob vyprávění mi vadil asi nejvíc. Kvůli věčnému přeskakování z vyšetřování do flashbacků z domu bylo téměř nemožné vtáhnout se do děje a nějak výrazně se bát. To byl další nedostatek- atmosféra téměř chyběla, postavy byly nesympatické, originalita se snažila být přítomna, ale já jsem její řeči neporozumněla. Korunu tomuto snímku nasadila rádoby chytrá pointa, které já úplně nehovím a jsem hodně hodná, že dávám ty dvě. Aspoň za snahu a za ne úplně sračkovskou řemeslnost, jinak Demonic asi do týdne zapomenu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama