Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo očekávat, není to komedie založená na propracovaném a brilantním scénáři s konstantním tempem a vybroušenými dialogy. Je to film pro radost očividně plný improvizace, jehož natáčení byla jedna velká párty. Ale kdo má zúčastněné komiky rád, kdo zná jejich filmy a komu připadají vtipné, ten se bude bavit královsky. Já vyprskl smíchy mnohokrát a i když se dialogy zhouply lehce za hranu do McBrideovského sperma humoru, pořád to bylo minimálně k pousmání, protože tahle parta je prostě sympatická a nezná meze v dělání si srandy ze sebe samé. A camea jsou boží, bod pro Ceru, Hermionu a Tatuma. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Číča tvojí mámy byla plátno. Pták tvýho táty byl štětec. Bum. Ty jsi umění." Apokalypsa v Hollywoodu by se mi mohla líbit. Ona by se mi vlastně měla líbit! Vždyť v ní trdluje tolik známých komiků a všichni si to evidentně užívají. Jenže mě nevzali mezi sebe a to se neodpouští. Z pohledu nezúčastněného pozorovatele jsem toho prostě zase tak moc zábavného neviděl a tak tímto děkuji Channingovi Tatumovi a zejména Michaelovi Cerovi za jejich štěky, které byly mimořádně vtipné. Ti ostatní by neměli zapomínat na to, že nejen oni, ale i divák se chce bavit. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Backstreet's Back, alright! Totální komediální šílenost, na které je výtečně vidět, že se sem šli všichni zúčastnění hlavně hodně pobavit. A překvapivě se jim tu radost povedlo přenést i na diváky. Některé improvizační scény sice už byly trochu mimo a pár hvězdných cameí mohlo být využito lépe. Hláška ale střídá hlášku, herci si dělají ustavičně prdel sami ze sebe a navíc to má ten nejulítlejší soundtrack široko daleko. Seth Rogen a jeho grupa prostě zase zaváleli. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Úkol splněn. Rihanna vyšpulila prdelku, Hermiona dala Rogenovi přes hubu sekyrou, Hill si na vlastním těle vyzkoušel vymítání a Craig Robinson si připsal nejkultovnější hlášku, jaká byla kdy před nebeskou branou pronesena. Humor má sice výkyvy a často se míjí účinkem, scénář zaujme spíše jako sled různých parodii, než-li coby šílený celek, a krvavé scény jsou přespříliš samoúčelné a zbytečné, ale jako americká hovadina na jedno zhlédnutí si to pořád drží velmi snesitelnou úroveň. Navíc herci se krásně vyřádili a jejich bezrozměrná upřímnost a poplivání vlastních charakterů svědčí o tom, že hollywoodští herci nejsou jen superhrdinové a charitativní ikony. Robert Downey by se jistě mohl připojit :D 70% ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi úvodní věta komentáře uživatele Lima: "Chytřejší, než si většina diváků dokáže připustit." Osobně bych byla raději, kdyby se mírně ubralo na (překřičené) improvizaci a více přidalo na řízené a naplánované absurditě, ale i tak jsem spokojená. Zároveň také žárlím, protože natočit se svými kamarády film o konci světa a pekle a nebi je můj sen. Naše civilizace je odsouzena k zániku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Kolem filmu se rozšířila fáma, že si v něm zahraje Daniel Radcliffe. Nakonec byla však obsazena jeho kolegyně ze série o kouzelnickém učni Emma Watson. (R´Hell)
  • Režisér Evan Goldberg se během natáčení snažil všechny herce vyhecovat k natočení nějaké situace, která by byla proti jejich zásadám. Jen James Franco a Seth Rogen se všemi návrhy souhlasili. (HellFire)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama