Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate a Charlie jsou mladí manželé jejichž pouto je postaveno na vzájemné lásce k hudbě, smíchu a pití ... především k pití. Když se však Kate kvůli alkoholu dostane do nebezpečí a je ohrožena i její práce učitelky, rozhodne se přidat k Anonymním Alkoholikům a zůstat střízlivá. S pomocí své kamarádky Jenny a zástupce ředitele ve škole – trapného, ovšem vstřícného pana Daviese - Kate krůček po krůčku zlepšuje své zdraví i život. Jenže střízlivost není tak jednoduchá, jak Kate očekávala. Nový životní styl přináší na povrch znepokojující vztah s matkou, musí také čelit výmyslům, které nalhala svému zaměstnavateli a hlavně se začíná zamýšlet nad tím, jestli je její vztah s Charliem založen na lásce nebo jen opileckém odmítání dospět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (75)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmiasť coverom, toto nie je žiadny slaďák, ale riadna alkoholická depka, so všetkým čo k tomu patrí. A čo sa týka Mary Liz, už dlho som nevidel sa niekoho tak snažiť. Jej herecký potenciál je tu využitý na 200 percent, normálne prekvapivý výkon. V rámci indie drám zo života, špička. 90%, rovnakých päť hviezd ako napríklad Candy ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pěkná Mary Elizabeth je jakože alkoholička, což znamená, že se třikrát ožere, jednou pochčije a jednou poblije. Pak si posedí mezi anonymníma alkoholikama, vyslechne jejich tklivé příběhy a okamžitě přestane chlastat. Pak začne bejt upřímná, vyhodí ji z práce, tak se ožere. A pak zase přestane chlastat už navždy. Happy end. Tahle odvykačka vypadá tak složitě, jako kdybych se já pokoušel skončit se svou závislostí na sběru barevných kovů - jde to snadno, protože žádná není. ()

Reklama

noby 

všechny recenze uživatele

Poutavé a fungující okénko do boje s alkoholismem, ne s pitím, ale s problémy okolo, zejména po vystřízlivění. Výtečné herecké výkony v obou hlavních rolích, ač Aaron Paul to měl poněkud jednodušší. Mary Elizabeth Winstead se pohybuje od ženské, na kterou je radost pohledět (a je radost vidět ji v postavě tak obyčejné ženy) ve střízlivých chvílích, k ženské značně odpudivé ve chvílích opilosti. To všechno aspiruje na čtyřhvězdičkový materiál, ale bohužel tam nedojde. A bohužel, ani samotný film podle všeho nechtěl moc daleko dojít, ač je pravda, že žádný velký šťastný nebo smutný konec by mu taky neslušel. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Love is the easy part.It's the rest of this shit that's hard.. Zapomeňte na Mary Elizabeth jako na sex symbol, protože tady je spíše symbolem babských sukní, chlastu a čůrání. Čůrání všude. Uvědomuji si, že je to pouhá role, ale to jak působila odpudivě je vážně zneklidňující. Každopádně na svých bedrech nesla obtížnou roli a zvládla ji uvěřitelně. A k tématu..smutné drama (rozhodně ne komedie) o tom, že když jste stále na mol, může to být zábava, ale když vystřízlivíte, uvědomíte si, že ten člověk vedle vás, se kterým se dělíte o flašku i postel vás jen táhne ke dnu..Celkem uvěřitelný film, jen ty emoce jsou na bodu mrazu. Smashed u mě apeloval na nejlepší film roku a to se bohužel nestalo, ale i tak stojí za povšimnutí. Mimochodem nalitá ženská je asi vážně to nejnepřitažlivější na světě. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, Smashed mě kupodivu pozitivně překvapil. On sice tenhle snímek působí spíš jako nějaký levnější Tv film, takže žádná proslulost z toho asi nebude. Ale ten příběh má něco do sebe. I když v něm není zase nic tak překvapivého,či emocionálního, je tam na druhou stranu spoustu motivujících části, které vám utkví v hlavě.A všechna čest těm, co se dokáží oprostit od všedního života, který vám svým způsobem dodával pozitivní náladu a vrhnout se k životu, který je plný nudných a strastných chvil, které vám přináší i ztrátu přátel, avšak za cenu vlastního já. Pěkně natočené. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v ktorej sa opitý Charlie (Aaron Paul) trmáca po ceste, sa natáčala počas plnej premávky na jednej s losangeleských ulíc. (sWONDER)
  • Kate (Mary Elizabeth Winstead) používa mobil značky Blackberry. (sWONDER)
  • Pred natáčaním scén, kde je Kate opitá, sa Mary Elizabeth Winstead točila okolo vlastnej osi, aby sa jej motala hlava. (sWONDER)

Reklama

Reklama