Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

bloom 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem asi nejlepší díl. Genéviéve Gradová tu už vůbec nestraší a nezdržuje a navíc tu ještě máme původní a nejlepší sestavu. Dále sluha madame Cruchotové ("I am very sorry, sir."), opět Dominique Davray ("Co jste to říkal?") a Paul Préboist, jehož verzi Červené Karkulky mohu posluchat znovu a znovu. Větší prostor dostávají i ostatní četníci, kromě Cruchota a Gerbéra. U Jeana Lefébvra to ani tak nepřekvapí, dvojice Grosso-Modo má ovšem celkem dobré dialogy ("Proč zrovna my?" "Z protekce.") a modlitba Christiana Marina s Michelem Galabrum je taky povedeným komickým číslem. Tady možná měla celá série skončit... ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V porovnani s prvou castou s Cetnikem ze Saint Tropez (1964) bol tento scenaristicky primitivnejsi, ale u mna prevysuje Funesov humor alebo jeho grimasy spolu s dalsimi zandarmi. Takze nech uz sa tam deje cokolvek, je to skvela zabava. Najprv som si myslel, ze Cetnik ve vysluzbe je posledna cast tejto serie, ale o 9 rokov neskor sa natocili aj CETNIK A MIMOZEMSTANE (1979) a posledna cast bola CETNIK A CETNICE (1982)... 09.09.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)
  • Těsně před odpálením rakety je jí uražena jedna ze směrovek. Když se však poté točí na pláži dokola, má opět všechny. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama