Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to nezdálo tak špatné. Seriál z vesnického prostředí, humorné situace, pražská rodinka s moderní bio manželkou a s postupně se více aklimatizující maminkou a tatínkem, staří vesničtí starousedlíci, staré drbny, neškodný blázen, moudrý vesnický doktor a doktor z města... Jenže nic nevydrží věčně a k těm příjemným venkovským situacím se přidávají naprosté blbosti, další zbytečné postavy, přehnané situace a všechno dobré je fuč. Tak to už u tzv. nekonečných seriálů bývá. Navíc je docela smutné vidět takovou herečku jako je Iva Janžurová hrát v takové hlouposti. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

tak první díl mě naebavil, vadilo mi, že z Písaříka udělali takového retarda a celé mi to přišlo jako nudnější Ordinace, která se podobá seriálům typu Příkopy, Náves apod. 2 díl úplnej opak. Vtipné, dynamické a i herecké výkony mě bavili mnohem víc. Dokonce i Laurinová tu ukazuje, že nemusí hrát jen samé upíštěné slepice a to si myslím, že už jenom kvůli této věci, má tento seriál plus.A druhé plus za Termerovou, Postraneckého, Písaříka a Stránského. Po 2 serii to je nuda a trapnost. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off Ordinace v růžové zahradě, které jsem viděl jen pár dílu a to mi stačilo. Tohle je možná o trošku lepší, ale stejně po dvou dílech končím. Martin Písařík má být jako nový Otík nebo co to znamená??? Dost mě udivilo, kolik známých herců tam hraje, jen škoda, že vetšina jsou B-čkový a některý dokonce i C-čkový a u některých jsem myslel, že už s hraním sekli, ale bohužel ne. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tři díly ... můžu hodnotit? Protože na další nevím jestli budu schopna koukat ... Tomuto seriálu dávám dvě hvězdičky, protože se mi zdá, že není zase až tak špatný ... je z venkovského prostředí, celkem příjemné dialogy, ALE ... ale vesměs děj o ničem, zase se řeší vztahy, zamilovanost mladé sestřičky do lékaře v letech, rádoby vtipné momenty ... Jako já chápu, že náš život je jen o vzájemných vztazích jak přátelských, mileneckých tak třeba pracovních ... ale vidět to ve stoprvním seriálu, který má jen jiný název, jinak je stejný jako všechny ... to ne ... to vážně nedám...... doplním komentář: Tak jsem se zadívala na ještě asi dva díly a musím ohodnotit jednou hvězdičkou navíc excelentní herecký projev Marka Vašuta!! ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama