Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady Maghnusek opravdu přestřelil. Docela se mi dobře dívá na Nikol Moravcovou, V Peřině mně s ní bavilo a tak jsem si říkal, že tohle nemůže být tak hrozné jak je to zde hodnoceno. Tak ano, je. Tomáše Magnuska jsem vždycky bral jako Karla Peterku a jeho Šlágr TV. V podstatě se jedná o čirou hrůzu, ale kupodivu tato hrůza nějakým záhadným způsobem vyplnila díru na trhu a je zábavou pro seniory (kterých je čím dál více). Magnusek si zase místo obskurních bandů točil ty svoje nazvěme to sociální dramata a komedie, přičemž sympaticky často sáhl po hercích a herečkách, jejich hvězdy  nějak výrazněji naposledy zablikaly mnohdy před listopadem 1989. Některé z jeho filmů jsou slabší, některým k normálnosti chybí už jen kousíček, ale Modelky s.r.o. jsou úlet co se nepovedl. Sorry jako. Tupé, trapné, sprosté, debilní. - ODPAD ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Slova nedokážou popsat vývor, který jsem právě spatřil. Je to tak nesmírně chaotická, uřvaná slátanina a zároveň je to jeden z nehorších českých filmů vůbec. Zápletka nedává žádný smysl a postavy jsou buď nezajímavé, nebo to jsou stereotypy. Herecké výkony jsou otřesné a někdy přehrané. Prezentace je hrozná a hudba je otravná. Na tomhle filmu bych snad nenašel nic pozotivního ani pod mikroskopem. 0/10 ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Byla to nuda bez děje, mraky známých ksichtů, kteří nikdy nehráli ( Domenico Martucci vévodí ), nepřišlo mi to ani moc vtipné. Nejsem nepřítel Magnuska, tak teda zkusím hodnotit pozitivně: Když budu považovat za odpad českého filmu Babovřesky a Kameňák tak tohle dílko je více úctyhodné ( respektive neškodné) už kvůli tomu, že neobsahuje žádný zlý humor a ukřičenost a hlášky typu Víš kolik bere? ( to má Troška v každém druhém ) takže jednu hvězdu má jistou. Řemeslně je film bída ( kamera, scénář, dialogy, střih ), ale přeci jen námět je celkem originální - svět modelingu ač teda hodně povrchně a hloupě tady ještě nikdo nezkusil. Druhá hvězda. A nakonec je to takové barevné, rádobyveselé pokoukání na občas hezké holčiny. Nejkouzelnější byla tedy Nicola Votavová v roli modelky s chlapským hlasem. ( říkal jsem si, kde jsem ji viděl a hle pamatuji si ji z hádací scény s Mádlem ve Vejšce ) Takže když k tomu přidám roli Reginy Rázlové můžu s klidným svědomím dobré nálady dát celkem tři hvězdy. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Račte odpustit, ale tady musím: "No, ty vole..." Několikrát jsem se musel podívat na rok vzniku tohoto veledíla, a pořád mi to hlava nebere, protože vizuál odkazoval na dobu před minimálně třiceti lety. O kvalitu scénáře jsem nemusel mít obavy, tu pan Laňka pohřbil hned v úvodu větou: "A vy byste se nemohl vyhřívat ve stínu mé slávy." To mě dostalo, takže jsem se musel okamžitě osvěžit dávkou žhavé lávy. Nebýt bujného dekoltu Evy Perkausové, nemělo by mě co zaujmout, protože celý "film" byl jen o mocném přehrávání, recyklaci v zapomnění upadajících "celebrit" a pro naše snímky tak typickém product placementu. Byl to příšerný zážitek a účasti Jiřího Štěpničky mi bylo fakt moc líto. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez vánku, sa ani lístok nepohne. Dá sa toto porekadlo uplatniť, aj pri pohľadu na verejne zabehnutú mienku na modelky, ako hlúpučké a naivnučké sliepočky? Ktovie, ja osobné skúsenosti nemám. Táto česká komédia, možno ani nebola myslená, ako paródia či výsmech, ale ako satira. Každopádne to je vlastne problém, ako ku tomuto filmu pristupovať. Ak je to komédia, nieje vtipná, ak je to satira, nieje to dosť odvážne. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)

Reklama

Reklama