Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (241)

bourec 

všechny recenze uživatele

Už první věc,která mě práskla do očí,je Eisenberg.Proč zrovna tohodle týpka dali do filmu,jako je tenhle.Koncept to má podobnej jako třeba Kick-ass,takže je to překouřený přiblblo,aby vzápětí všechny drtil hlava nehlava.Vůbec mu to ale nesedí.Navíc v některejch scénách mi to přišlo dost laciný,v některejch sem se nudil,celkově prostě průměrná taškařice.60%. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

50% - Sympatické hlavní duo, Stewartová je fakt kočka a Eisenberg paroduje sebe samého, má dobré hlášky a dokonce v akci si vede solidně. Zbytek mne nezaujal - akce požehnaně, Rko a nejlépe si vedou souboje, výtečná choreografie, mají minimum střihů, dobré úhly kamer, chvaty jde vidět a u toho odzbrojování mi štěstím slzil zrak. Pěkný vizuál, suprová hudba. Jen mne to nějak moc nebavilo, i přes adekvátní tempo se to nějak táhne a spousta dialogů mi trhala uši. Asi takhle, zlatej střed. :-) ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takhle žánrové roztříštěný film jsem už dlouho neviděl. Chvíli se film snaží brát vážně a střídá jednu krvavou scénu za druhou a chvíli tam zase pobíhají pošahaní agenti v herecké křeči jak z nějaké bláznivé grotesky, kteří jsou všechno, jen ne vtipní. Komedie to opravdu moc není, to se jen film snaží být tak moc cool, že to působí spíš až trapně. Snaha napodobit Chucka nebo Zombieland je jasná, ale kvalitativně je American Ultra úplně někde jinde. Celá ta CIA zobrazená ve filmu působí úplně nepovedeně. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Bez urážky, ale toto bola nehorázna chujovina! Sledovať dvoch feťákov, a tajného agenta, ktorý bojuje proti všetkému a všetkým. No ďakujem pekne, toto naozaj nie je môj šálok kávy. Nechápem také plytvanie Jesseho a Kristen na takéto absurdné a trápne akčné filmy. Odpad som už dlho nedal, ale tu sa inak proste nedá... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem snímku přiklepl čtyři hvězdičky a po dnešní repríze na tom nebudu nic měnit. Ona je to tedy strašná kravina, ale tvůrci se nesnažili vytvořit dojem, že by po divákovi chtěli, aby zbytečně přemýšlel a předložili mu zběsilou akční jízdu naplněnou různými stupni odživotnění. Divákům hledajícím umělecký zážitek nebo těm, pro něž je návštěva zubaře traumatem už týden předem, bych film rozhodně nedoporučoval, pokud si ale chcete dopřát mentálně nenáročnou akční oddechovku, při které pochopíte, že nože nejsou tím nejnebezpečnějším kuchyňským vybavením, oblečte si pláštěnku a jděte do toho. P.S. Vydýchal jsem i tu paní s nedomykavým horním rtem. / Poučení: Ve zkušených rukou může být i jogurt vražednou zbraní. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans a jeho okolí po dobu 43 dní. (Ajjinka)
  • John Leguizamo (Rose) se při natáčení týden nemyl. Jeho postava chodí neustále bez trička a trup má celý potetovaný. Vytváření všech jeho tetování zabralo čtyři hodiny, pokud se však nemyl a nepotil, tetování vydrželo déle - a on tak nemusel každý den trávit 4 hodiny v maskérně. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama