Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (766)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stážista je neuvěřitelně miloučký až naivní film, kterému podkopává nohy přemrštěná stopáž a ono zkreslení reality. Pozitivně laděných filmů není nikdy dost, v tomto případě ale ona zmíněná naivita bila místy až moc do očí. Příběhově se jedná o předvídatelný, ale mile zahraný film, který ničím nepřekvapí, neohromí, ale ani neurazí. Až na dobrodružnou "misi" s mazáním mailu nenabízí film moc humorných scén, což byla škoda. Meyers má na kontě rozhodně povedenější kousky. ()

classic 

všechny recenze uživatele

V podstate, hnusia sa mi filmy, podobné tomuto tu, nemôžem si pomôcť, nemohol som vystáť, tento otravný film, otrávenej a znudenej, Nancy Meyers ! Konečne - De Niro, si zahral v niečom „normálnom” , lebo si v súčastnosti, vyberá tak debilné úlohy, až to nie je pekné ! Anne Hathaway, mi poriadne liezla na nervy, ale najviac sa môže pýšiť titulom - ‘piť krv’ , sentimentálna, N. Meyers, ktorej štýl, zatracujem ! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, drama ze života, které nemůže urazit. Bavil jsem se. Robert De Niro je vždy sázka na jistotu. Příběh o sedmdesátníkovi, co se nechce ještě stát důchodcem a mladé perspektivní ženě, která buduje svoji firmu. Obě duše si padnou do noty a právě v tomhle životním okamžiku se potřebují. Podobně jako v Ztraceno v překladu (2003), ale ten je mnohem více hořký. Stážista je brán s mnohem větší lehkostí. Potěší i přítomnost Adama Devina. Já toho klučinu mám prostě rád. Za mě velmi příjemná romanťárna o životě. (70 %) ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Jóga, Apple, kancly, kreativci, mobily, tablety, xanax, jezdící židle, tweety, masáže, těžítka, propisky, hadry a mnoho dalšího v tomhle strašidelném korporátním pekle, které si musí užít jen prvotřídně zpracovaný hlodavci. Nestačí? Tak se podívejte jak je to dlouhý a nádavkem vězte, že krom ošuntělé storky, jak dědeček hříbeček ohromil FB generaci, se dočkáte i rozjeté etudy na téma posranýho osobního života Nancy Meyers. Jediný komediální moment jsem si musel udělat sám, kdy při scéně, kdy se slzami v očích sleduje Rbert de Niro v televizi scénu ze Zpívání v dešti jsem si představoval, že se dívá na sebe v Lovci jelenů, Zuřícím býkovi či jiném filmu z doby, kdy se jej muži obávaly a ženy... taky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Anne Hathaway (Jules) měla v době natáčení krátké vlasy, které si nechávala zastřihávat už od natáčení filmu Bídníci (2012). Ve filmu tak herečka nosí dlouhou paruku. (VERA)

Reklama

Reklama