Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám aktuální crush na Rockwella a zároveň mi to v pár věcech dost připomíná Argylle, tak mi film skvěle sednul do nálady. Jo, je to ujeté, bláznivé ale to už k akčním komediím patří, Sam je jako Mr. Right prostě naprosto skvělej a nejednou jsem si během filmu řekla, že je prostě k sežrání, plus ty jeho tanečky mě prostě baví. Ano, hlavní hodnocení filmu je hlavně za něj, ale tak jako tak jsem se dobře pobavila a dokonce i Kendrick (která mi v hlavě utkvěla jen jako postava z pozadí příběhu Twilight) mi tu přišla dobrá, takže za mě zase zbytečně podhodnocený film svého žánru. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kvoli jednej vtipnej scene z traileru a tak trochu i kvoli cute Anicke som z nejakeho dovodu siahol po tomto filme. Postavene je to na absurditach a zial ani prerod Anny Kendrick som jej postave neuveril. Tych par komedialnych prvkov nestalo za vela. Bavil som prakticky len obcas na wtf-reakciach Sam-a Rockwell-a. Neodporucam. Romanticka linia nefunguje uz vobec. ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Představte si holku jejíž mentální vývoj se zasekl hned po té co sfoukla svíčky na oslavě svých patnáctých narozenin. Tato mladá dívka znuděná životem hledá lásku. Naneštěstí se jí moc nedaří dokud nepotká levnější, podobně narušenou, verzi Ryana Goslinga. Naše dva charaktery se chovají nesnesitelně optimisticky až je to k zblití. Nechutná duhovost jejich svobodných hippís hipster charakterů mě donutila vrhnout snídani rovnou z okna. Po té se protancujeme nudným rádoby romantickým příběhem který musí mít nějaké akční scény aby vás udržel při smyslech si uvědomíme to že film jaksi nesplnil svůj účel akční romantické komedie. Z každého žánru si to vzalo tolik kolik by se za nehet vešlo. Nebudu ale hnusný parchant. Zábava v tom byla když byl hlavní zabiják ve skutečnosti tancující obdobou Johna Wicka (omlouvám se za toto přirovnání). A taky to jak moc naivní byla herečka dokud chlapík na mostě nepopravil prvního muže na mostě. Za mě bídné 2 hvězdičky. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama