Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nápad nie zlý ale ako komédia dosť trápne foríky a čo sa týka akcie a záporákov, tak akcia je prispôsobená humornému žánru a to isté platí aj pre záporákov ktorý sú dosť drbnutý a keď aj dôjde k nejakej prestrelke je príliš rýchla. Takže jediné super akčné scény sú bitka Rockwela s Rothom a bitka Anny s Eklundom. Rockwell a krásna Anna sú v podstate tí hlavný ťahúni filmu a ide im to dobre. ale za viac ako 3* to nebude. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama