Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

blondboss 

všechny recenze uživatele

O mne je známe, že mám rád romantické komédie a keď sa k tomu pridá trochu akcie, tak to je moja šálka kávy. Tento snímok bol ale tak tupý a nedotiahnutý, že čakať od tohto zázraky môže skutočne len veľmi nenáročný divák. Nemám nič proti Anne Kendrick, ale do tejto komédie mi vôbec nesedela a skôr to bola trápna znôška ako komédia. Toto sa jednoducho nepodarilo a ak sa chcete vyhnúť tupej komédii, tak tomuto sa určite vyhnite. Druhá hviezdička skutočne len z milosti za tých pár zaujímavých akčných scén. 30 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Napsat, že se mi to opravdu líbilo, by bylo asi moc, ale zhruba od půlky filmu to nabíralo na otáčkách, prostě se to stalo zajímavějším a proto to nebylo tak hrozný. Když tak uvažuju, co se mi líbilo a co ne, bylo to tak půl na půl, začátek nestál za nic moc, konec byl taky docela náhlý a to mezi tím bylo jakš takš, takže co z toho vyplývá? Díky hercům v hlavních rolích, myšlence díla a celkem překvapivému konci, myslím tím poslední scénu, je tohle hodnocení nejlepší, jaké v tuto cxhvíli můžu tomuto filmu dát. Doporučovat nebudu, každý si udělejte obrázek sami, každopádně podle celkového hodnocení to až takový propadák nebyl. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama