Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je strašný frajer všade kde sa objaví a tento film nie je výnimka. Avšak všetko má svoje hranice a tu mi tá jeho neohrozenosť s akou sa uhýba guľkám a bezstarostne vtipkuje s hitmanmi čo ho chcú zabiť začala časom liezť na nervy. Anna Kendrick je na tom rovnako - bežne je mi veľmi sympatická, no tu sa vôbec nechovala ako normálny človek a keď v závere so smiechom zabíjala ľudí, tak som mal dosť čudný pocit. Ak by odľahčený tón filmu nebol hnaný ďaleko za hranice uveriteľnosti, tak by som si film užil o dosť viac. 5-/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Oficialne to jsou 3*, ale preci jen, zda se mi to ponekud podhodnocene.. Ano, je to jednoznacne hloupost, ale je tam dobre zvolena ustredni dvojka a s dvojkou vina sem se u toho prenaramne bavil. Mohl byt o neco "poetictejsi" konec a humor tohoto filmu by se dal vyjadrit sinusoidou. Kdyby se k tomu pridal duchaplnejsi dej a nedelal si film sam ze sebe az prilisnou legraci, ale nechal to na postavach samotnych, klidne to mohli byt plnohodnotne 4 nebo i 5 hvezd. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama