Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Torision 

všechny recenze uživatele

"Sakra, přišli naši! Dokončíme to až příště, naše by trefil šlak, kdyby zjistili, že jejich dceru przní otrhanej, zakrvácenej kluk." Musím říct, že přesně na něco takovýho jsem měl náladu a dokonale to splnilo požadavky. Je to nenáročný, možná až stupidní, ale děsně zábavný a mohl jsem v klidu na hodinu a půl vypnout mozek. Furt se tu něco děje a je to správně ulítlý, krev tu teče proudem a fórky jsou výborný. Je tu asi osmnáctiletá Jessica Alba a vůbec není protivná, dokonce i Devon Sawa (kterej mi třeba v Nezvratnym osudu vadil) je tady perfektní. A zombie dvojice Green - Henson tu má taky cool hlášky. A navíc tu na maturáku hrajou Offspring! 4* jsou sice možná až moc, protože zombie komedií je spousta lepších, ale žádná se nehodí do režimu "vypnuto" jako takhle. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Parádní teenagorvskej nářez.Komedie, která mi sedla svým černým humorem, si zasloužila 4 hvězdy zcela právem.Kvalitní hudba(i wanna be sedated!), dobré hlášky (kvalitní pokouřeníčko zachrání průserovej den) a zajímavé gore scény.Tohle vše zamíchané ve velmi kvalitním 90 minutovém celku.Perfektní odreagovačka na večer s přáteli. ()

Reklama

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vypilo pár skleniček,vykouřilo pár cigaret,snědlo pár pytlů brambůrek..zkrátka ta pravá nálada na "nějakej biják".A přestože se o mně ví,že horory ráda nemám (i když by o mně většina lidí řekla na první pohled opak:D)tak jsme s kamarádkou pustily Ruku zabiják abychom to po půl hodině zase vypnuly.Opravdu šílená kravina.Už o tom v životě nechci ani slyšet.Když si vezmu,kolik dobrých filmů má tady míň procent,tak je mi ze všech tady vážně zle.Sorry,ale takhle blbý humor vážně nevedu... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

V Idle hands se objeví tváře, které už nějakou tu dobu potkáváme - a to především spíše v béčkovější produkci. Na konci si poslechneme The Offspring, ale hlavně.. hlavně je to odpočinková úchylárna, při které se buď odreagujete, nebo vám neřekne vůbec nic. A tu nálepku 'horor' bych raději strhnul, opravdu tady autoři nepomýšleli nás postrašit. Příjemným bonbonkem je pak Jessica Alba v hlavní ženské 'roli' .. ta mě ovšem překvapila, protože v současné době mi nepřijde nijak zvlášť atraktivní, ovšem tehdá v '99.. HMM!! :P ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Divnej týpek - vražda - "vtípek" - hulení - boreček ze seriálu Buffy zabiječeka upírů - hulení - očumování krásné dívky - hulení - vražda - zjištění,že všechny zabijí ruka toho týpka - hulení - kamarádi zombíci - vražda - "vtípek" - useknutá zabijácká ruka - hulení - ples - větší vražda - vymítačka ďábla - jeden povedený hod - vražda ruky - "vtípek" - happy end - nečekaná nehoda,která málem sejme hlavní postavu - "vtípek" - ruka se vrací na scénu... 20% (zas tak směšné to nebylo) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Tento film, ve kterém hlavní hrdina zabije své rodiče i své dva nejlepší kamarády (i když všechny nechtěně), musel o několik dní odložit premiéru a to na 30. duben roku 1999. Důvodem byl masakr na Columbine High School, který se odehrál 20. dubna 1999. Dva náctiletí studenti Eric Harris a Dylan Klebold zde zastřelili dvanáct studentů, jednoho učitele a dalších dvacet čtyři lidí zranili. Oba poté spáchali sebevraždu. (Stocki)
  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)
  • Miniaturní roličku, zaměstnance rychlého občerstvení ztvárnil ve filmu bývalý člen punk-pop-rockové kapely Blink 182 zpěvák a kytarista Tom Delonge, řekl zde jedno slovo "Alright!" (Stocki)

Reklama

Reklama