Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (225)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $100,407,760Tržby Celosvetovo $371,985,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,682,327Tržby za predaj DVD v USA $16,095,014║ Najviac znesiteľný diel ale stále strašne naivná bejkovina, ktorá svojou romantickou úrovňou môže súperiť jedine zo sériou Twilight. Neskutočne toporný herci v ústredných úlohách, strach a hrôza. /25%/ ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Potřetí stejná pohádka. Něco tak obsahově prázdnýho se opravdu jen tak nevidí. Zápletka celý trilogie by se v pohodě vešla do jednoho filmu a i tak by to bylo moc dlouhý. Na hercích je vidět, že už se nemůžou dočkat, až tenhle brak budou mít za sebou, i když při pohledu na jejich výkony se obávám, že na víc ani nemají. A ta jakože thrillerová zápletka v závěru? Ta je snad ještě komičtější než všechno ostatní. A to je co říct. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Řada nešťastných příhod nejhoršího bodyguarda všech dob. Mezi zábavnější zjištění patří skutečnost, že se dějové drobky definitivně srazily na lekce z architektury a pár céčkových výstupů zhrzeného nápadníka, mezi ta smutnější potom spadá šok z toho, že to v odstínovém nesmyslu nesluší ani takové krásce, jakou vždy byla Arielle Kebbel. Slepá ulička literárních adaptací je konečně ve svém finále a já doufám, že se k ní nikdy nikdo nevrátí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

O kousíček lepší než předchozí díl (chybí scéna podobná té s helikoptérou) ale je to jako spekulovat jestli jsou lepší Čelisti 3 nebo 4. Zůstává jen hezky vypadající, bezduchá romance s několika soft erotickými scénami a hloupými hrdiny, kteří řeší naprosto banální problémy (vzpomeňte si na scénu se změnou mailové adresy, která je vrcholem idiocie všech zúčastněných). Jako bonus je zde pokus o thriller, který má napětí jako libovolný díl Komsaře Rexe. Na druhou stranu to zadostiučinění při závěrečných titulcích, je v tomto případě skoro jako orgasmus. ()

Vitex 

všechny recenze uživatele

Dostaly, co chtěly. V něčem je to opravdu fenomén hodný pečlivého studia. Film dokonale sestrojený tak, aby v každém momentě odpovídal představám a touhám naivních puberťaček (a evidentně nejen puberťaček). Ve výsledku pak nemá sice naprosto nic společného s realitou, ale o to přece ani nešlo (chraňbůh!)... takže všechno v pořádku. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Pro scénu na líbánkách, která se odehrávala u francouzského Louvru, byla celá oblast pro natáčení uzavřena. Režisér prohlásil, že tak chtěl docílit efektu jako kdyby Christian (Jamie Dornan) pro Anastasii (Dakota Johnson) koupil celou Paříž. (Sydonai)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. února 2018 v Paříži (Francie). (BMW12)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama