Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surne hladam transport na svoju domovsku planetu. Neviem, ktora to je, ale ked citam okolite reakcie, Zem to urcite nebude😢za mna 5-6/10 a aj to iba vdaka vynikajucemu poslednemu dielu a super pasazam s monstrom (tie ma bavili cely cas). Vsetko, co ma bavilo na dvojke bolo prec a co ma tak stvalo na jednotke bolo este posilnene. Nemozem si pomoct, ale ja som tam tu atmosferu, napatie a sympatie k postavam (az na chvilkove zachvevy - cca 5 minut na diel) vobec necitil. Vykradanie die hard, terminatora alebo invazii lupicov tiel uplne mimozne. Ako sci-fi verzia Red Dawn je to akceptovatelne, pretoze to ma rovnaku kvalitu ako Milliusov film. Velmi som tomu isiel vpred a velmi som chcel nech ma to bavi, ale bohuzial. Vy ostatni si to uzite (myslene bez sarkazmu). Dalsiu seriu uz kvoli zvedavosti nedam. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nebyla tak vážná, tak neotřelá, tak svá jako v první sérii. Hodně toho bylo podle filmových šablon, pokusů o přirovnání ke známým klasikám, které se více jak z poloviny nepodařily, také se vše linkovalo podle Marvelovských hodnot o vtipnosti s vážností. A ani poslední 2-3 díly nemohou zachránit celou třetí řadu. Což nechci říct, že by byly úžasné, jen byly lepší než zbytek dílů... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherně natočený seriál, krásně si hrají se saturací barev a s každou další sezónou mě (převážně) bratři Dufferové přesvědčují o tom, že to mnohaměsíční čekání stojí za to a opět to bude velká událost. Nikdy jsem si vlastně nevšiml, jak tu hezky kombinují hororové prvky, možná letos řádně přitvrdili, nicméně nám Netflix i napotřetí naservíroval mimořádný seriál s postavami, ke kterým jsme si už před dvěma lety zvládli vybudovat vztah, nadále dření osmdesátkovou nostalgii jak to jen jde a především s každým dalším dílem nabalují mytologii a napínají diváky, že bych opravdu musel jít něco rozflákat, kdybych musel čekat týden na další díl. Nejoblíbenější postavou druhé série byl Steve, zde je to bezpochyby u mě Murray Bauman, jeho nesmrtelné hlášky stojí za to. PS : Příští sezónu hned další rok, jasné? :-D Nejlepší momenty : Sauna, Orel holohlavý, Nekonečný příběh. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti sezona prozatim nejslabsi clanek serialu, uvidime co se bude dit v budoucnu - uz ted mi prijde divny, ze Hopper bude zpatky... Na tomhle serialu se mi libila ta melancholicka nalada a - v ramci moznosti - uveritelnost. Ta se pocatkem treti rady kompletne vyparila uz tim, jak neviditelnej mind flayer prepadnul Billyho... JAK? Zakladna zlych rusaku mi prisla naprosto debilni a infiltrace tyhle super-moderni zakladny malyma detma jeste vic. Nova postava Robin mi prisla zajimava, ale proc z ni museli udelat lezbu?? Jedna se o serial z pulky 80. let, halo??? Ocividne to nebyl zamer tvurcu (bratru Dufferu), protoze skoro celou dobu ma Robin na Harringtona narazky a smeruje to ke vztahu - ale udajne na popud herecky (nebo mozna obou mladych hercu) to na posledni chvili zmenili na gay postavu. Profesionalni recenze samozrejme nesetrily komplimenty k tomuto kroku, ale staci zajit na fora o serialu (pripadne klidne i na reddit) a je evidentni, ze nejsem jedinej, komu tenhle krok prisel zbytecnej. Klidne mohli udelat, ze je jeji postava heterosexualni, ale proste se ji Harrington nelibil.. ale ne, museli udelat gay postavu, aby byli inkluzivni. Fuck off s temahle politickyma gestama uz... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Na začátku epizody si chlapec přebírá od stánkaře plyšáka Gizma z filmu Gremlins (1984). (CjKukis)
  • Telefonní číslo Murrayho Baumana (Brett Gelman) "618-625-8313" je skutečné. Po zavolání můžeme slyšet Baumanův hlas na záznamníku, který velmi specifickým způsobem vyzývá všechny, kteří nejsou jeho matka nebo Joyce Byers (Winona Ryder), aby zavěsili a nikdy už nevolali. Bauman také chce Joyce osobně sdělit určitou zprávu, o které tvrdí, že „není dobrá, není špatná, ale je to něco!“ (Doom351)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama