Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

campix 

všechny recenze uživatele

Alibi.com je překvapivě příjemná francouzská romantická komedie, která sice nepřináší absolutně nic nového, ale eskalace děje a s ní přicházející komické situace jsou velmi povedené. Občas se sice autorům povedlo řádně přestřelit a vetšinou je hlavním aktérem pes, ale i to jsem jim dokázal odpustit především díky sympatickému castu a celkově příjemnému feelingu. Jako příjemnou výplň dne nelze jinak než doporučit. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Neubližná, svižná, nenáročná bláznivá komedie. Paradoxně o ty nejlepší fóry se starají zvířátka. Ať už je to pejsek a autonehoda, pejsek a bowling, pejsek a vajgl nebo samozřejmě kočička v autě. Jinak se vše odvíjí tak, jak má být v těchto filmech. Jedna lež stíhá druhou, hlavní podvodníci se neustále zaplétají do svých lží, aby pak vše hasili na poslední chvíli a jen tak tak. Pak všechno praskne, všechno se hroutí, ale jako vždy přichází odpuštění, láska vítězí a je tu obvyklý konec. Vidět, občas se zasmát a tedy pobavit se a brzy zapomenout. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Philippe Lacheaua a ostatních z jeho ostřílené party již nějakou tu dobu sklízí úspěchy, takže byl čas dokoukat tenhle povedený skvost, který je místy přitroublý, ale za mě správně přitroublý - Alibi jsou opět ukázkou toho, co Lacheau dlouhodobě točí a tenhle typ komedií bude dle mého vždycky fungovat. Tohle se musí líbit naprosté většině ! Čisté 4* ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mi to až tak vtipné nepřipadalo, ale to je samozřejmě jen můj názor. Jasně, alibi na klíč by mohlo nějakou dobu fungovat, ale nakonec by se to stejně provalilo. Tenhle filmařský počin měl dobrou myšlenku, ale podle mě mizerné provedení. Na můj vkus tady bylo až moc postav, nikdy nekončící zápletky a jedna obrovská kamufláž. Jedna scéna střídala druhou, bez jakéhokoli ladu a skladu a celé mi to připadalo až moc chaotické. Na druhou stranu, u některých situací jsem se opravdu dobře pobavila, jenže jsou tady i ty, které nebyly úplně podle mých představ. Film se na můj vkus až nekonečně táhl a chyběla tomu jiskra. Ani můj spolehlivý identifikátor nezabral, nerozbolela mě od smíchu bránice. Takže se tenhle film k těm dobrým, alespoň dle mého názoru, nepřidá. Nemá smysl doporučovat, protože díky vysokému hodnocení si jej stejně většina lidí pustí. Má smysl jenom varovat, že přílišná očekávání, jako byla ta má, se nevyplácí. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako je to vtipné, je to francouzké, je to nápadité - tím však klady končí, protože to má jednu zásadní vadu, je to neuvěřitelně předvídatelné. Snad ani jedna scéna (možná kromě toho, kdo je otec) nepřekvapí, a to filmu hodně ubírá. No nic i francouzská komedie už není, co bývala, ale není to zase tak špatné....60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2017 na filmovém festivalu L'Alpe-D'Huez ve Francii. (BMW12)
  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)

Reklama

Reklama