Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka blazniva situacna francuzska komedia, ktora pojednava o chlapikovi, ktory ma agenturu na alibi pre rôznych zaletnikov, ale nakoniec sa mu to samemu vymsti. Prvych 20 minut trva, kym sa film rozbehne. Potom nasleduje fantasticka prostredna cast plna prepracovanych situacii z ktorych vyplyvaju vtipne pointy. Lenze v poslednej tretine akokeby tcorcom dosli napady a tak film zahltili primitivnymi vtipmi v ktorych niekto niekam neustale pada. Velkym plusom je mnozstvo popkulturnych odkazov na filmy a serialy z 80 a 90tych rokov. Fanusikovia Van Damma si uziju. Mna najviac potesil odkaz na BH 90210. Prekvapivo najzabavnejsie mi pripadali sceny v ktorych neustale terorizovali psa. Nastastie to nepôsobilo brutalne ale fakt vtipne. Herecke obsadenie mi pripadalo priemerne. Philippe Lacheau ako hlavny hrdina ma prilis nezaujal. Najlepsi bol otec jeho vyvolenej. Vysledkom je prijemna komedia, ktora ma viackrat rozosmiala, ale s prepracovanejsim scenarom to mohlo byt ovela lepsie. 7/10. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Alibi.com je překvapivě příjemná francouzská romantická komedie, která sice nepřináší absolutně nic nového, ale eskalace děje a s ní přicházející komické situace jsou velmi povedené. Občas se sice autorům povedlo řádně přestřelit a vetšinou je hlavním aktérem pes, ale i to jsem jim dokázal odpustit především díky sympatickému castu a celkově příjemnému feelingu. Jako příjemnou výplň dne nelze jinak než doporučit. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že tradice žabožroutské bláznivé komedie ještě úplně nevychcípala na úkor manipulativních multikulti pomejí, které ti militantně liberální a falešně altruističtí pomatenci poslední dobou produkují jako na běženeckém pásu, aby podprahově sdělovali zbytkům soudné Evropy, jaké je to děsně kůl hýčkat si na domácí půdě bandu islámem vymatlaných semikriminálních parazitů a nekontrolovatelně nám kontaminovat Šengen středověkým nekulturním svinstvem. Nějaký ten Said Auíta tím sice okrajově proběhne, zřejmě aby to vedoucí sluníčkářští soudruzi z Liberté Ilegalité Debilité pro neplnění kvót hned nezamkli do Bastily, nicméně jinak se jedná o veskrze snesitelnou, docela originální a poměrně zábavnou klasickou ztřeštěnou kokotinku o tom, jak Slizský blondýn s velkou hubou tak dlouho zajišťoval fuj fuj odporným a amorálním cizoložníkům alibi, až se to žertovně semlelo tak, že mu ve všech těch pocákaných prostěradlech z hodinových hotelů vymáchali xicht. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Fantastická komédia. Skvelý tretí režijný aj herecký počin Philippe-a Lacheau-a. Fantastické fórky, totálne vymakané "náhodné a nečakané komplikácie", skvelé parodické vsuvky na súčasné aj minulé filmové trendy, nečakané vyústenia rôznych situácii, jednoducho pecka. Dlho som sa takto nezasmial. Mám dojem, že frantíci sú jediní, ktorí ešte dokážu točiť komédie aj pre dospelejších a nielen tupých teen hajzlíkov ako Amíci. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno