Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou sezónu jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, takže jsem byl v zásadě spokojen, vadil mi jen poněkud jalový závěrečný díl a některé dějové odbočky, které vlastně neměly na příběh samotný téměř žádný vliv (upíří školáci). Ocenil jsem, že se tvůrci pomocí obsazení Lady Gaga chytře vyhnuli výrobě děsivých monster, vždy, když se objevila na obrazovce, měl jsem husí kůži. Velice mě pobavila recyklace Finna Wittrocka, to byl rozhodně dobrý nápad, hvězdou sezóny byl pro mě jednoznačně Denis O´Hare, který předvedl luxusní výkon. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Opět nemůžu jinak než 5*. Čekala jsem na novou sérii a dostala jsem víc než jsem chtěla.. Ačkoliv je výjimečně jen 12 dílů (why?) tak skvělé. Zakončení zvláštní ale líbilo se mi, uzavřely se děje všech osob jen jsem čekala trošku větší rozvinutí co se týče Hraběnky. Prvních pár dílů jsem si říkala, že je to opravdu jen erotika v potocích krve :D) ale časem mě to uhranulo víc než poslední dvě série. Když jsem se dočetla, že v sérii nebude Jessica Lange a nahradí ji Gaga tak má reakce byla že co? Gaga? Ta zpěvačka s divnými hadry? ...Překvapila, byla dokonalá a doufám že bude i v dalších sériích i když nevím jestli ji tak dobře nesedla jen tahle role (to jí opravdu bylo šité na míru, nemusela skoro hrát.), ten Golden Globe si zasloužila! ... Jinak co se týče úvodního intra tak perfektní, ne děsivé ale pěkné. Hudba opět dokonalá, efekty taktéž, hlavně se mi líbil drápek Gagy :)). Spousta scének mi opět uvízla v hlavě hlavně Sally - internet, Queenie v hotelu, smrt Liz, všechny scénky s Gagou které jsem si fakt plně užívala, Holden a ten jeho roztomilý kukuč, hlas P. Marche, Devil's Night. . Oblíbené postavy: Hraběnka, Sally, Holden, James Patrick March, Aileen Wuornsová. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opäť sa dostavilo sklamanie. Prekvapivo a asi mi nebudete veriť sa mi najviac páčila Lady Gaga. A to ako po vizuálnej, tak po hereckej stránke. Nápad je aj tu síce skvelý - prostredia v hoteloch milujem. Tu sa celá séria odohráva skoro výlučne v hoteli. Ale čo na tom, keď je to strašná nuda. Strach žiadny. Skôr je to na smiech. Príbeh o rodičoch, ktorým sa stratil syn je otravný a nudný. Zaspával som pri tom. Navyše sem tresli postavu zasraného úchyláka, čo sa prezlieka za ženu a hovorí si v ženskom rode. K tomu je plešatý ako poleno. Mrzí ma, že tento seriál podporuje podobných úchylákov, ktorí by skôr potrebovali elektrošoky a od miestnosti zahodiť kľúč. Rozhodne táto séria mala potenciál, ale nebol využitý. Navyše to celé bolo akési tmavé - akoby sa to stále odohrávalo v tme. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kdyby se po odchodu Jessicy Lange z pozice každoroční nejhlavnější postavy hledala nová tvář. Ne snad tvář herecká (tu Murphy našel na první dobrou díky fenomenální Lady Gaga), ale tvář celé show, protože letošek si bere všechno možné z let předchozích. Nejvíc se blíží Murder House, ze kterého si půjčuje charaktery a náladu, z Asylum pak všudypřítomnou atmosféru husí kůže a z Freak Show zase tempo vyprávění s nepřeberným množstvím vedlejších postav a odboček. Právě nad posledním zmíněným má ale Hotel zásadně navrch, protože zůstává sevřený, věnuje se na začátku i na konci těm samým linkám a více než kdy dříve mu nahrává lahůdkový soundtrack. Ani tentokrát se scénář nedokáže vyhnout některých chybám a třeba civilní pojetí příběhu Johna a jeho rodiny působí jako naroubované na poslední chvíli, stejně jako pointy jeho detektivní práce. Kontrast dusivé i svěží nálady, úchvatné výkony Denise O'Hareho a jako vždy brilantní chameleonky Sarah Paulson jsou ale natolik svůdnými lákadly, že se z pobytu v hotelu Cortez stala druhá nejlepší sezóna. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Herečka Sarah Paulson si v piatej sérii strihla dvojrolu – médium Billie Dean Howard a narkomanku Sally. Ako Billie Dean sa dokonca objavila už v troch epizódach prvej série. (BlackTom)
  • Rukavice Hraběnky (Lady Gaga) sloužící k vraždění jsou vyrobeny z 10 000 krystalů Swarovski. (Quentin10)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama