Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi nejzbytečnější film, který jsem letos v kině viděl a byla by škoda, kdyby se jednalo o jednu z posledních Neesonových rolí. Film je remakem norského Kraftidioten, což ze strany Američanů chápu, protože oni se na Evropské filmy koukat nebudou, co však nechápu, proč film režíruje tentýž režisér a to vidím snad poprvé, kdy originál a remake natáčí jeden chlap a to je i kámenem úrazu, protože ten film je naprosto stejný. Sledovat film, kde vím kdo umře, jak umře a jak to celé skončí jen s jinými herci nemá pro mne moc smysl, humor na mne podruhé už nefungoval a hlavně se ztrácí pointa celého filmu, jelikož originál byl jakousi černohumornou parodii na Norské mafiány s krásnou Norskou přírodou, kdežto tohle se natáčelo v Kanadě a vtipné výstřely padají spíše do prázdna. Liam hraje svůj standard, ale záporák je výrazně slabší a po akční stránce taky není oč stát. Uvažoval jsem z kina odejít. 40% Za Liama a celkem slušné řemeslo, jinak zbytečnost. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tam, kde celé roky hustě sněží, drsný Liam svižně pluží. Není v místě jiný Bůh, než kdo vlastní velký plůh. Kdo by chtěl být novým Bohem, toho Liam bací pluhem." No já se teda nemůžu dočkat, až Liamova představa o plužení dorazí do učebnic metodiky lyžování. To se okamžitě vrátím do Pece a budu znova učit. (Vancouver, Kanada) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $32,138,862Tržby Celosvetovo $76,419,755Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,979,224Tržby za predaj DVD v USA $2,347,792║ Liam Neeson je v takejto polohe už toľko krát vyvarený či prevarený, že už nemá čo ponúknuť, aj keď režisér sa snaží byť pri likvidovaných osobách veľmi originálne informatívny. Takže len taká všednejšia jednohubka. /60%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od dob, kdy Homer jako Mr. Plow čistil Springfield, neměla Amerika výkonnějšího pluhaře.. Molandův téměř doslovný seberemake si zaslouží pochvalu především za to, jak prostý a lehce absurdní příběh o pomstě převedl do amerického prostředí. Neeson není na scéně zas až tak často a drží si Skarsgårdův nepřítomný výraz, brácha Forsythe dobře ví, co je to udržet důstojnost a černý humor si najde pár nevymetených cestiček. Nejvíce tomu ale prospěla výměna srbského gangu za indiánský a já teď vím, že hotelový recepční si u některých hostů bude muset dávat pozor, když se jich ptá, jestli mají rezervaci. Ostatně, do podobných problémů se dostal i chudák Liam. Kdyby před premiérou držel hubu, nemuseli mu smotat červený koberec.. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Snaží se to o akční film s černohumornými prvky, ale popravdě mi přijde, že za prvé ten černý humor začne až moc pozdě, za druhé ne vždy je funkční. Jako jo, vtipy typu rezervace, místo pohádky čtení specifik sněžných pluhů, indiánské propriet vyrobené v Číně apod. docela ujdou, ale je jich málo. I ty hrobečky po každém ve filmu zabitém včetně ikonky jeho náboženství nebo závěrečné titulky s countdownem postav, jež ve filmu hrály, jsou originální. Ale celý ten film nedrží pohromadě, Liam mi přijde, že neví, jestli hraje 96 hodin sto první díl, nebo něco jiného, a Laura Dern tu nevydrží ani dvacet minut, což je docela škoda, protože pak už koukáme jen na držky mafiánů a indiánských drogových dealerů a jednu indiánku, která se zde žel objeví jen sporadicky. Jinak originál jsem neviděl a vlastně ani nemám touhu jej nějak spatřit. Bylo to chladné jako ty hory, odtažité, a rozkouskované jako kry na vodě. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)
  • Liam Neeson uviedol, že toto bude jeho posledná rola v akčnom filme, čo však veľmi rýchlo nedodržal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama