Reklama

Reklama

TIKI-TAKA

(pořad)
Sportovní / Talk-show / Publicistický
Česko, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Zábavná talk show TIKI-TAKA hodnotí, analyzuje a glosuje dění na českých i světových trávnících. Jedná se o show z vlastní produkce stanice O2 TV Sport. Moderátor Petr Svěcený si zve nejen známé tváře z fotbalového prostředí, ale prostor dostávají také herci či osobnosti z kulturního života. (dady89)

Recenze (26)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na hostech, Šmicer a Švancara jsou super a je vidět, že už se na všechny situace dokáží dívat s nadhledem. Ten bohužel aktivním fotbalistům chybí. Ostatní hosté jsou pak loterie, někdy jde o dobré oživení a někdy je to na hranici trapnosti. Vcelku jde ale o docela fajn povídání a je to příjemná protiváha „vážného“ Dohrána. Petr Svěcený do role moderátor sedl skvěle a i díky němu mě většina dílů dokáže pobavit. Jedinou chybou pořadu je, že jde o produkt O2, což je hodně pofidérní firma, která jen těží ze své velikosti a s koncovým zákazníkem hodně oře. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lidé, co si neplatí O2tv pouze nadávají, že se nemůžou dívat na fotbal. Lidé, co ano pravděpodobně i rádi sledují tuto talk show, jejíž většinu dílů jsem si rád během korony v reprízách zopakoval. Patřím k té skupině diváků, jímž vyhovuje onen besední styl a moderátorský tón Petra Svěceného a také to, že se nikdo obvykle nepouští do velkých analýz a dané kolo hodnotí veskrze dle emocí a většinou i sympatií k danému klubu. V Praze je nejvíce diváků, takže je logické, jakým směrem se ubírá debata, ale i pro nefanouška pražských S se to většinou dá přežít. Nejoblíbenější hosté : Petr Švancara, Kuba Štáfek, Tomáš Ujfaluši, Horst Siegl...9/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se tam člověk dozví několik zajímavých informací a postřehů, ale kvalita jednotlivých dílů se liší především tím, kdo je zrovna pozván do studia. Jen se nestačím divit, jaké celebrity se považují za fotbalové experty a ty jejich kecy jsou spíš k smíchu, nebo k nasrání, což občas platí i u bývalých hráčů a známých trenérů. Nejvíc úsměvný byl Tomáš Řepka, který se navážel do Baroše, přitom sám měl v hlavě pěkně nasráno a na hřišti byl hlavně ke konci kariéry pěkná svině. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Snaha vystúpiť zo zaprdeného česko-slovenského štýlu komentovania/hodnotenia futbalu a udalostí s ním spojených. Od hostí sa nečaká nudné konštatovanie jasného a diplomatické názorové kľučkovanie. Medzi pravidelných hostí patrí Petr Švancara a Vladimír Šmicer. Obaja si povedia svoj názor, často navzájom rozdielny a spolu s moderátorom (Petr Svěcený) ho konfrontujú s ďalšími hosťami. Chýba tomu však ešte väčšia argumentačná vyhranenosť. Jeden sa pokúsi niečo očividne zlé skritizovať a ostatní to tak nejako začnú žehliť, že ale ono to zasa nie je tak zlé, alebo v našich pomeroch by to nešlo a bla bla bla. V rámci nášho korektného TV športového rybníčka určite najbližšie hospodskej názorovej "fackovačke". ()

ppfox 

všechny recenze uživatele

Pořad (nejen) o fotbale odlehčenou formou. Zábavná show, na kterou se vždy v pondělí těším. Dost záleží na hostech, obecně (váznější) Šmicer a (vtipný) Švancara nezklamou nikdy. Další hosté jsou jak kdy. Pořad sleduju pravidelně a jsem za něj hodně rád, nic podobného na jiném kanále v ČR není. Příjemným osvěžením byla např.účast fotbalistek (Sparty samozřejmě :-) ). Pořad vždy reaguje na poslední odehrané kolo. Možná se mi více líbil dřívější formát, ale to jen jen drobnost. Petr Svěcený je jako moderátor na úrovni a pořad mu vyloženě sedí. Je asi škoda, že pořad běží jen na O2 Sport, což mu obecně ubírá potencionální diváky, nicméně ten, kdo se o fotbal zajímá, ten si stejně O2 platí - co nám zbývá, že jo :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Show TIKI-TAKA se natáčela také v obchodním centru Harfa, v pražské O2 areně, ve vršovické Eden Aréně či na stadionu Letná. (dady89)
  • Za rok 2017 se v show objevilo takřka 100 osobností. (dady89)
  • Tiki Taka je originální formát italské televizní skupiny Mediaset. Pořad se poprvé vysílal v Itálii v roce 2013 na stanici Italia 1. (ČSFD)

Reklama

Reklama