Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to bude jen trapná romantická komedie, když se do toho přidal prvek časové smyčky, skoro se mi chtělo křičet, ale pak jsem zjistil, že trojice Alexandra Daddario, Adam DeVine a Shelley Hennig jsou natolik fajn, že se na ně dobře kouká a film vás díky nim baví. Adam je na první pohled na zabití, ale on je prostě zábavný. ()

Reklama

mikexcbig 

všechny recenze uživatele

Zas raz cestovanie v čase? Zas raz v romantickej komédií? Zachránila to Saša, hviezda mokrých snov? Sama o sebe nie, no film má rýchly spád, minimum hluchých miest a dokonca aj morálne ponaučenie, ktoré znie... SPOILER ALERT! - Keď ťa nechce, naraz si jej kamarátku! - Štyri hviezdy sotva, ale za posledný rok som videl príliš veľa a oveľa horších komédií, takže k hodnoteniu pridávam bodík z milosti. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je vděčným prvkem, kterému se v romantickém žánru nedostává dostatek prostoru a tak mi udělalo radost, když jsem narazil na tento snímek, který s hrátkami s časem pracuje velice šikovně a nepoužívá je pouze jako zábavnou, ale prázdnou složku, ale jedná se opravdu o stěžejní prvek příběhu, který má vliv na vývoj postav. Právě vývoj postav a samotného příběhu potěší, neboť jde o poměrně nepředvídatelnou záležitost, která sice v mnoha chvílích využívá ověřené postupy, ale mnohokrát jde také vlastní cestou, čehož si velmi cením. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak. Mám celkem hezký (ač jednostranný) vztah s Alexandrou Daddario, takže jsem si tento film zvolil jen pro její účast v něm, aniž bych si zjišťoval bližší informace. A teď přemýšlím nad tím, proč se točí stále totéž; mám pocit, že když nějakému scénáristovi dojdou nápady, automaticky sáhne po časové smyčce. Tvůrci snímku nepřišli absolutně s ničím novým; každý, kdo už viděl nějakou romantickou komedii, musel nejpozději v polovině této záležitosti vědět, jak příběh dopadne, neměl jsem se čemu doopravdy zasmát a byla to tak trochu nuda. Film mě sice neurazil, ale zítra si už ani nevzpomenu, že jsem ho viděl. Úplně mě fascinuje, jak často mívají hlavní hrdinové amerických filmů a seriálů za nejlepšího přítele černocha nebo gaye. Jak to asi funguje? Já si myslím, že na to musí být ve Státech nějaký dotazník nebo aplikace, do nichž zadáte požadavek: "Běloch hledá nejlepšího přítele. Zn. Černoch nebo gay (kombinace vítána)", a pak se se zájemci uspořádá konkurs. Jinak si to nedovedu vysvětlit. / Poučení: Dospěj. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno