Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (219)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jo, po shlédnutí celé série musím uznat, že takovou šupu jsem nečekal, velké překvapení pro fandy původního Karate Kida, neskutečná nostalgie, která funguje naplno. Už se nemohu dočkat druhé série. I druhá série byla naprosto špičková, opět hodně nostalgie, vzpomínání a životních lekcí a ten konec, neskutečně se těším na třetí řadu, to bude brutálka :) Třetí sérka brnkala na notu nostalgie ještě více než předešlé, je to fakt pecka :) 4 série opět parádička, opět brnká na 80/90, Krvavý sport, hudba z Rockyho, flashbacky, jsem zvědav s čím přijdou do pětky :) Pátá série opět bravurní, stála se tu laťku drží a brnkají na nostalgii naprosto famózně :) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To jakým způsobem se povedlo navázat na původní Karate Kidy je bezkonkurenční!!!!! Myslím, že tohle se povedlo naposledy Hvězdné bráně. Cobra Kai výborné pokračování filmů, které rozvíjí osudy hlavních hrdinů. Není to kýčovíté, není to blbost pro teenagery, má to skvělou zápletku a propracované souboje. Největší seriálové překvapení posledních pár let!!!! Za mě top!!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemal som vysoké očakávania. Z Karate Kid totiž po rokoch zostal iba taký patetický nostalgický obláčik, na ktorý sa síce dobre spomína, ale samotné pozeranie už toho moc neponúkne. No som prekvapený, ako sa tu dokázal rozvinúť príbeh "loosera" finálového zápasu. Samozrejme, má to svoje chyby, tiež je tu niekoľko vecí nad ktorými som zdvihol obočie, ale v konečnom dôsledku som si stále rád pustil nový diel.... niekedy som si aj povedal, že taká vtákovina, no nemohol som si pomôcť. Má to skrátka v sebe akési kúzlo. A teším sa aj na novú sériu, ktorá sa už chystá. Príjemné pukancové guilty pleasure. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem teprve na zacatku, ale ten hype okolo nelhal: nenapada me moc moznosti, jak jinak a lip dneska dustojne, ale pritom zabavne navazat na celou serii filmu Karate Kid a soucasne zachovat jeji originalni poetiku, vcetne tech roztomilych klise. Tady jste hned jako doma, at uz jste teenager (otestovano na vlastnich detech, ktere se samy pridaly ke sledovani, reagovaly otazkama a na chvili odlozily mobily), nebo rodic - boomer, u kteryho se nostalgie a vzpominky misi s pochopenim pro soucasne osudy i myslenkovy pochody hlavnich hrdinu - ty jsou sice ukazany polopate, ale s ironii, jez odkazuje uplne presne na neuralgicky body nejen samotnyho Karate Kid, nybrz cele spolecne generacni zkusenosti konce 80. a zacatku 90. let. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Upřímně řečeno, ze začátku slušná jeba. Seriál, který má základ v kultu a neotřele s elegancí dokázal na svého předchůdce navázat. Samozřejmě se silnou formou nostalgie v zádech. Nicméně hlavním problém někdy zůstane to, že se to točí kolem toho samého problému, a co hůře, moc to připomíná seriály, co jsme tu měli už tisíckrát. Obecně, na YouTube hodně dobrá práce a něco, co si zaslouží nějakou tu sérii navíc i její pozornost. Ale jinak nic extra nového. Bohužel. 2. série: Druhá série se vyznačila jednoduchý okopírování konceptu první série, nicméně nyní už nešlo vyloženě o vtipný a originální pojetí, ale o pubertální vypětí a rozhodnutí hodné dvouciferného IQ. Obecně se to váže na nelogická rozhodnutí, pubescentní éter dodává tomu všemu svou glanc ničeho, kdy se řeší naprosté kraviny, a jelikož jde vlastně o show pro takovou cílovku, tak to i stejně končí v tom, že se podobně chovají i dospělý. Třetí série v tomto úhlu pohledu by mohla být už drásačka nervů, ale kdo ví. Třeba se ještě víc projeví můj masochismus. ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • V poslednej scéne skopne Terry fľašu vína z bedne s nápisom "Kamen Estate Wines". Robert Mark Kamen bol scenáristom pôvodnej trilógie Karate Kid. (RigorMortis)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama