Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Kreese (Martin Kove) se po drtivé porážce svých svěřenců potýká s nezájmem o svoji školu karate. Vinu přičítá vítězi turnaje Danielu LaRusso (Ralph Macchio) a jeho učiteli panu Miagymu (Pat Morita). Se svým přítelem z války nachystá pomstu - zaplatí podlému Mikemu, aby Daniela zničil ... Rozhodně je pravdou, že třetí díl je z celé série ten nejslabší, a že z větší části už vaří vodu. Nicméně nostalgie je nostalgie, a nějak nemohu zapomenout jak jsem všechny tři díly v nějakých čtrnácti hltal. Každopádně opět je nutné pochválit pohybové umění Pata Mority, zvlášť v (asi) jediné bojové scéně proti všem. Oproti tomu je Ralph Macchio čím dál větší dřevo, a jediným dobrým úderem vyhrát turnaj (kde jako obhájce postoupil rovnou do finále) je docela směšné. Ale co už, hlavně když zachránili bonsaje :) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #12" - Duchovní otec Rockyho John G. Avildsen si nedal říct a pokračoval v milkování série Karate Kid a v roce 1989 zakončil trilogii s Danielem a jeho učitelem Miyagim. Vrací se John Kreese, který z krachu Cobra Kai dojo viní Daniela a Miyagiho a s pomocí úlisného Terryho plánují intrikami narušit pouto Daniela a Miyagiho a oba ponížit. Film je ještě hloupější než dvojka, některé scény jsou vyloženě wtf (horolezecká akce,  postava kamarádky Daniela nebo závěrečný fight na turnaji) navíc podpořené hroznými hereckými výkony. Vtipné je, že Daniel v každém dílu umí z karate méně a méně a na to, že ve dvojce bojoval na život a na smrt, tak ve všech fightech trojky působí tragicky. Zkrátka tvůrci vkročili do stejné řeky nejen podruhé, ale i potřetí a diváci už jim to tentokrát nesežrali a film propadl. Řekl bych oprávněně. Jedna hvězda je za Miyagiho a druhá za ďábelské záporáky. Viděno na Netflixu. 2* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama