Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

Michi88 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny na Barrandově by měli zavřít za klamavou reklamu. Nejvtipnější komediální seriál? Ani náhodou. Možná tak nejtrapnější seriál. Nevím, jaký smysl pro humor mají pánové a dámy na Barrandově, ale jestli jim tohle přijde vtipný, tak by se měli nechat dojít vyšetřit. Když jsem viděl ukázku, tak jsem si myslel, že je to na nový Kameňák, protože stejné vtipy, které už zná chronicky snad každý, se vyskytovaly ve čtvrtém díle a navíc tam byli i stejní herci. Ale zmýlil jsem se. Vydra a Boušková na tom asi musí být oba finančně dost špatně, když pořád berou role v podobných koninách a ten zbytek asi taky. Původně jsem myslel, že Barrandov klesl na samotné dno se Soudkyní Barbarou, ale není tomu tak. Tohle je samotné dno. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

A to jako fakt, nebo si děláte z lidí totální prdel ? Výkvět zkrachovalejch herců na jednom místě. Škoda, že je u nás zrušenej trest smrti, stačilo by pustit odsouzenýmu deset minut téhle čurákoviny a byl by tuhej. Možná pět... Obdivuju někoho, kdo na to kouká, to se radši podívám na striptýz kofoly Věry Bílé, z toho se aspoň pobleju a vyčistím si žaludek. ()

Reklama

CentriFUGA odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - zoufalost ... překvapuje mě celkem slušné obsazení - kam naši herci chtějí spadnout ? Kdo viděl divadelní představení Blbec k večeři, dá mi jistě za pravdu, že herci - Vydra, Carda, Boušková jsou výborní. Nechápu co dělají v takovémto hnoji, kde není ani vtip, ani děj, a vlastně díky kameře ani obraz ... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na vlně úspěchu Kameňáku s anekdotami vznikl tento šílený ve smyslu naprosto ubohý a dementní seriál. Vtipy jsou ještě sprostší ( nejsem cimprlich, ale aby deset minut dvojsmyslný dialog u doktora s paní, že má problém opelichanou činčilou byl odehrán až do nejzašího momentu, aby to pochopil i dement, kterej neumí česky ) a točeno pohybující se kamerou dobředu a dozadu - co to je? Sorry kluci, ale tohle je naprosto zbytečná kravina - jestliže analyticky pochopím proč měl úspěch kameňák, babovřesky a ordinace v růžové zahradě, ( ikdyž je to pro mne z hlediska vkusu odpad ) tak je mi jasné, že Bezdružice nemají šanci. Proč radši nenatočej nějaký erotický komediální seriál - mělo by to větší sledovanost a ikdyby to bylo o ničem, bylo by na co koukat. Jednu hvězdu dávám jenom za to, že si někteří oblíbenci aspoň vydělali nějakou kačku - doufám, že Vydra, Bendová, Patrasová si řekli o pořádný balík. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Abych byl zcela upřímný, tak já vlastně ani nemám co komentovat. Dal jsem pouze první díl a kousek druhého.......Je mi to od srdce líto, ale na víc fakt nemám. Proti tomuhle je i Kameňák národní kulturní památka. Chápu, že se hypotéka musí z něčeho platit, ale měly by být zdi, které se nepřelézají za žádných okolností. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama