Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

honajz 

všechny recenze uživatele

Scenáristka Lucie Konečná (tímto se omlouvám Lucii Konášové, kterou jsem zde neprávem a svou chybou zmiňoval původně) seriál pojala komerčně opět špatně. Jasně, za blbý střih a mizernou kameru, která sice umí celky, ale absolutně nezvládá detaily, za to holka nemůže. Že je rejža flink, za to taky ne. Ale napsat - opět - všechny ty postavy jako rádoby vtipné a bodré vesničany, kteří se chovají minimálně jako pitomci, a ne jako normální lidé, za to už může. Asi tak zněla komerční objednávka, ale o to smutnější celá situace je. Každý si potřebuje vydělat, scenáristé za co nejvíc scénář nejlépe seriálů, rejžové a herci nemlich to samé. Ale do prčič, nejde to nějak uvěřitelněji a přitažlivěji? Proč se musí Hrachovcová pořád chovat jako debil, proč Čtvrtníčka má charakterizovat mánie v používání dalekohledů, proč Zounar pronáší tak trapné repliky po x letech manželství, proč se nakonec i Dejdar s Blažkem chovají jako dementi (protože si dali dvě piva? A kde je kurnik koupili, když tam chcíp pes a krám je zavřený?!)? Jiráček zase hraje svoji škatulku. Jediná postava snad nemá nějaké potrhlé vlastnosti, a jen samotná lokace, za niž je hvězdička, nestačí, fakt ne, lumpové jedni televizní, vychcaní. Jo, a úvodní znělku jste ukradli Beatles. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zase serial natoceny na stejne brdo, jen se zamenou prostredi. Nemocnici, skolu, ulici, hospodu nahradilo mistecko u reky... Serial je bez diskuze brakovy, bez hodnotnejsi dejove linky... Pokud vsak clovek prijde z prace a u vecere mrkne na par desitek minut, dokaze se uvolnit a odreagovat. Predevsim pobavi postava Ctvrtnicka, ale i Hrachovcove, Zounara, Licheho. Skoda roli, ktere si v posledni dobe vybira Jitka Schneiderova. Neverim, nebo spise nechci uverit tomu, ze se nekdo na tento serial diva pravidelne a dokonce se tesi na dalsi pokracovani. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Po dvou prvním viděném díle a zároveň úvodním celého seriálu jsem si říkal,že to je alespoň změna co se týče prostředí,kde je to dnes v těch nekonečných sra... samý doktor a plastové prostředí (ateliér).No u druhého už jsem viděl ty hloupé dialogy a stále stejné tváře co ani pořádně hrát neumí.No nic.Za mě maximálně 17% a jedna hvězda. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

nevidím rozdíl mezi tímto a třeba děsnou Dietlovou tvorbou plnou umělých, nereálných postav a dialogů ... stejně uhozené situace jako třeba v Chalupářích, stejně přiblblý děj, akorát ti herci tam až tolik nepřehrávají jako v dietlárnách - když to třeba porovnám s veletrapnou Nemocnicí na kraji města ... tady si mnozí hrají na velké experty a intelektuály, pravdou ale je, že jsou to z většiny jen nafrnění snobové. V Přístavu mě rozesmála Hrachovcová, občas i někdo další ... jako odreagování od současných sraček víc než fine ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dotáhněte kameru na chodby gymnázia, obchoďáku, nemocnice a nebo jako v tomto případu přístavní mola.....vždycky nakonec skončíme na důchodcovském seriálu prošpikovanému postavami nad jejíchž bytím si každá alespoň trochu normální lidská bytost musí ukroutit hlavu. ANO toho seriálu, který na nás čeká na téměř všech televizních kanálech v hlavním vysílacím čase všední den. ANO toho seriálu, kterého si většinová populace kdoví proč žádá. Tohle je realita dnešní doby: Přístav 20:15, Wilfed 23:50, Živí mrtví 00:20, Mike a Molly 22:45?!?!?!?!?!?!?!?!? ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama