Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Přístav je samozřejmě kravina, ale zároveň překvapivě vtipná kravina a co na tom oceňuju nejvíc je výraznější absence intrikaření, které je jinak nedílnou součástí všech seriálů z dílen českých komerčních televizí. Prostě hodně za vlasy přitažená a docela pohodová sonda do života pár "obyčejných lidí" v příjemném prostředí. Takže asi poprvé budu v případě seriálu vytvořeného Primou nadhodnocovat. / 21.3.2017: jdu o hvězdu dolů, úroveň (nepřekvapivě) postupně klesá. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle primácký seriálový paskvil ani nemá cenu komentovat, snad jen posmutnělý povzdech nad hereckou účastí Petra Čtvrtníčka, jenž tak jde zřejmě ve stopách herců Divadla Sklep, kteří svůj humor a poetiku postavili kdysi na tom, že parodovali mainstreamový brak a pokleslou televizní kulturu...aby nakonec všichni (čest světlé výjimce Davida Vávry) skončili v tenatech mainstreamové televizní žumpy... ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý nedostatek seriálů, ke kterým člověk potřebuje více, než jednu mozkovou buňku (zajišťující dýchání), způsobil, že si lidé na tuto přízemní úroveň zvykli. Tvůrci jsou tak utvrzováni v mylném závěru, totiž že lidem se to líbí. Nelíbí. Lidé jsou prostřednictvím těchto seriálů tak zdegenerovaní, že už se nezmůžou na odpor. Bylo by krásné, kdyby nastoupila nová generace režisérů a scénáristů, jež by poslala tenhle stupidní a degeneraci působící trend ke dnu. Bohužel se to neděje a my tak dostáváme ke konzumaci stokrát předkousané zápletky typu: "Pepa podvedl", "Máňa čeká na toho pravého", "Pepa ojel Máňu", "Máňa je nešťastná", "Pepa si otevřel hospodu", "Máňa kojí", "Pepa bere drogy", "Máňa čeká další dítě", "Pepa přemýšlí, jestli je Mánino dítě Ježíš, protože on na ní více než dva roky nevlezl", "Máňa řekla Pepovi, že je debil", "Pepa dal Máně přes hubu". Den, kdy si diváci uvědomí, že námluvný taneček Strakapouda je promyšlenější, než 200 dílů libovolného českého seriálu, bych dal vyhlásit jako státní svátek. V tom je mimochodem ten vtip. Strakapoud nepraktikuje námluvné tanečky. ()

Rindi odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím ukázky z tohoto a jiných obdobných seriálů (např. Svatby v Benátkách, Doktoři z Počátků, Ordinace v růžové zahradě, Cesty domů, atd.), kterými jsou všechny televize čím dál víc zahlcené, naprosto souhlasím s panem Adolfem Bornem, že lidstvo spěje rázným krokem k debilitě. Je pro mě nepochopitelné, k jakým stupiditám se snižují scenáristi a režiséři a čeho jsou za peníze schopni i někteří kvalitní herci. Proč, proboha, proč???!!! ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama