Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Už příšerný titulní song dává jasně najevo co diváka čeká ... Uměle, kulisovitě působící prostředí, herci toporně deklamující stupidní texty a po tisící omýlaná seriálová klišé ... A k tomu bezostyšný product placement ... To se opravdu nedá snést déle než pár minut. To, že tam je vidět pár tváří, které slibovaly aspoň přijatelnou úroveň, jen podtrhuje celkovou pokleslost současné televizní "tvorby". Zlatí normalizační Chalupáři ! ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Po dvou prvním viděném díle a zároveň úvodním celého seriálu jsem si říkal,že to je alespoň změna co se týče prostředí,kde je to dnes v těch nekonečných sra... samý doktor a plastové prostředí (ateliér).No u druhého už jsem viděl ty hloupé dialogy a stále stejné tváře co ani pořádně hrát neumí.No nic.Za mě maximálně 17% a jedna hvězda. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím koho může bavit sledování nezáživných scén z hausbotu (občas i ze břehu řeky).... Dnes se natáčejí samé sra*ky... A za TO nehodlám platit (ani trávit svůj drahocenný čas) !!! Kde jsou ty časy, kdy se natáčely zajímavý seriály jako třeba Slovácko sa nesůdí, nebo Hříšní lidé města Pražského.... Za komančů bylo mnoho zajímavých seriálů a dneska??? Snad jenom jediný a to Okresní přebor... na jiný si nějak nedokážu vzpomenout ;-) ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama