Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím koho může bavit sledování nezáživných scén z hausbotu (občas i ze břehu řeky).... Dnes se natáčejí samé sra*ky... A za TO nehodlám platit (ani trávit svůj drahocenný čas) !!! Kde jsou ty časy, kdy se natáčely zajímavý seriály jako třeba Slovácko sa nesůdí, nebo Hříšní lidé města Pražského.... Za komančů bylo mnoho zajímavých seriálů a dneska??? Snad jenom jediný a to Okresní přebor... na jiný si nějak nedokážu vzpomenout ;-) ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle se tu vyrojilo hodnocení jak uprchlíků v Německu... Hodnocení píši až po třetím díle. Úvodní díl nás seznámil s postavičkami jako od Hrabala a naznačil, že se pojede krom komediální i na trochu dramatickou nótu. Když v dalším díle dostaly větší prostor komické postavičky skvěle ztvárněné Čtvrtníčkem a Hrachovcovou, byla to povedená taškařice. Holt ta zábava stojí především na nich (a Zounarovi) a pokud nejsou na scéně, upadá to do průměrné televizní zábavy. V tuto chvíli bych hodnotil lepšími dvěmi nebo třemi hvězdami a budu se dívat dál... (8.9.2015=19%/275 hodnotících) edit: Sice se děj posouvá od nikud nikam, ale hlavně kvůli sem tam nějaké té "čtvrtníčkovině" se dívám dál. 19 dílů... 2* edit: ...ze Zounara udělali takřka hlavní dementní postavičku... +Ctvrtníčka už to snad ani také nebaví...a ze seriálu se stává větší a větší břečka, že už mi ani není jasné proč se na to (už jen občas) dívám.... Po 47.díle jedna hvězda z milosti. edit: Ještě jsem zahlédl něco z dílů s pořadovým číslem kolem sedmdesátky. Kdo se ještě pořád i na tohle pravidelně dívá, měl se zamyslet nad svým duševním zdravím. Herci mají zřejmě tak nevýhodné smlouvy ze kterých nelze vycouvat a nebo jinou obživu nenalézají, jinak si nedovedu vysvětlit, že proč v tom balastu, jehož scénář si snad vymýšlejí až když jede kamera, ještě hrají... ()

Satyrek 

všechny recenze uživatele

Na seriál se dá dívat jen díky výrazným charakterům, které to drží nad vodou. Konkrétně duo Čtvrtníček-Hrachovcová nemá vlastně chybu a kupodivu i Zounar má svěží roli. Další prvek, který to drží nad vodou je příjemné venkovské prostředí a celý seriál je o určitém útěku z velkoměsta a hledání jiné životní alternativy. Zajimavé je také pozorovat jak se střetáva divadelní, filmové a seriálové herectví s amatérským neherectvím, což někdo může namítat, že se jedná o paskvil, ale mě to připadá zajímavé, když je to vyvážené. Úvodní píseň a nájezdy kamery jsou taky v pohodě. Snad nejslabší je zatím 6 díl, kde se objevilo spoustu neherců. Doufám tedy, že z toho nebude další nekonečný seriál, ale příjemná série max 20 dílů. ()

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela jen ze zvědavosti .Z 1.dílu jsem viděl asi tak 30 minut,vzdal jsem to. Nyní ještě z větší zvědavosti zíííírám chvíli na část 6.dílu. Větší stupiditu aby pohledal. Dementní by to bylo i jako rozhlasová hra, tady ani obrazu netřeba. A navíc stále ty stejný xichty napříč českejmama kanálama znovu a znovu. Nechápu!, jak tomu může někdo dát byť i jen jednu *. Bože, jak hluboko jsme klesli....... ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama