Reklama

Reklama

Znovu a lépe

Trailer 1

Geniální student fyziky Stillman miluje svou dívku Debbie a je předurčen pro velké věci. Po roce známosti mu Debbie zčistajasna oznámí, že se s ním rozchází. Stillman se ale nevzdává. Udělá to, co by udělal každý génius se zlomeným srdcem. Se svým nejlepším přítelem Evanem přemýšlejí o tom, co  mohlo rozchod způsobit, kdy se to mohlo stát. Uprostřed toho všeho vymyslí jak zkonstruovat stroj času, který mu poskytne druhou šanci v lásce. Je jenom nutné dostat se v čase přesně do onoho kritického okamžiku... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedným z mála pozitív tohto filmu bolo poznanie, že Sansa Stark nevie spievať. A ani nejako pozoruhodne hrať. Nebyť spomínanej roly, kde tiež nemusí podávať nejaké extra herecké výkony, asi by sme sa o nej nikdy nedozvedeli. Film som si pozrel kvôli zaujímavému námetu cestovania v čase, ale nakoniec z toho bol veľký prd. Zamilovanému párku tu neuveríte takmer nič, žiadna chémia a hlavne ten herec vyzerá od Sansy podstatne mladšie. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Podobné nápady na filmy mám rád, ale podobné téma nedávno na Netflixu vyšel When We First Met a ten fungoval o něco líp. I když je i tady obsazení fajn, tak největší problém tohohle je hlavní dvojice, která k sobě vůbec nesedí. Sophie Turner už vyrostla v krásnou ženskou, kdežto Asa Butterfield pořád působí jako teenager (i proto mu sedí role v Sex Education) a dohromady mi k sobě vůbec nepasovali. Jinak to bylo v pohodě na vyplnění deštivého odpoledne. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

A morální ponaučení tohohle filmu je, že mít naprostou kontrolu nad životem vaší milované je zcela v pořádku... a dokonce i potom, co se ona milovaná dozví, že několik let byla totálně uvězněná v představách svého geniálního psychopatického boyfrienda o šťastném partnerském životě, ale hlavně i jejích vlastních snech a ambicích!!! Asa Butterfield je děsně roztomilej a všechno, ale tohle by přece neprošlo nikomu! Šilenost!!! A kdyby to skončilo tak o 5 minut dřív, mohlo to být i docela dobrý:( ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myšlienka a pointa neboli na zahodenie, lenže ten príbeh bol jednoducho absolútne priemerný. Stále dokola len a len to isté, občas nejaká úsmevná scénka, ale inak žiadne poriadne zlomy v deji. A čo ma veľmi prekvapilo, na to aký to malo potenciál (v podstate ako všetky filmy o cestovaní časom), to bolo dosť priamočiare. Inak, viete čo by bolo skvelé? (Pozor, nasleduje Spoiler) Keby sa v závere ukázalo, že Debbie po celý čas o stroji času vedela a využívala ho na obdobné účely ako Stillman a manipulovala s minulosťou. To by bolo vyvrcholenie! ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Upřímně trochu uhozený námět a kdyby si odpustili ten happyend, tak jsem mnohem spokojenější. Takhle to spíš vyznívá jak nějaká teenagerovská sci-fi romantika. Po třech sériích Sex Education bylo příjemný vidět Asu ve filmu, jenže on tu měl dost podobný charakter :D. I tak to ale uteklo celkem rychle a pár komediálních situací zvládlo pobavit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na Salt Lake Community College v Utahu od 2.2017 do 4.2017. (rafix)

Reklama

Reklama