Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (225)

KNicole 

všechny recenze uživatele

Ach to české herectví, že? Komedie asi o tři světelné roky napřed od strašného Špindlu, přesto musím votravovat s tím, že titulní Geislerová i Evelyn mě tu v dialozích moc nepřesvědčily. Evelyn občas ještě nechtěně přehrává (taky je na samém startu herecké kariéry - a podle mě má před sebou velkou budoucnost), Ester má naopak smůlu na trochu hysterické role odkopnutých panenek v koutě. Ostatní herci v rolích milenců, nápadníků a maminek ale byli (jako vždycky) na jedničku - a speciální hold vzdávám Jakubu Prachařovi. Teď ale k filmu jako takovému. Po hrůzném zážitku v podobě pokusu Milana Cieslara o jakýsi prázdninový odlehčovák na sjezdovkách populárního Špindlerova mlýna jsem, nebudu lhát, měla seriózní obavy. Nakonec ale přišla velmi příjemná úleva. MĚLO TO PŘÍBĚH! A dokonce i několikrát nečekaný zvrat! Jde vůbec od české romantické komedie čekat ještě něco navíc? Na humor už obvykle vysoké nároky nekladu, ale i to tady párkrát celkem sedlo. Tři hvězdy bych dala, kdyby mě to bavilo. Tohle je spíš tak nějak česky "koukatelné". ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nedělám to běžně, ale tady to střelím z první... Náhodou jsem přepl v TV na Novu a byl vržen do průběhu tohoto příšernýho počinu. Viděl jsem z toho cca 4-5 minut a takovej amatérismus, neherecký výkony, lacině působící vizuál... tak to se jen tak nevidí. Víc tomu věnovat nehodlám! Ani času, ani slov... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuctové ingredience, nepřirozenost, zaměnitelný popík, jeden ťažký guľomet a brutální zkratky k naplnění těch nejprofláklejších žánrových šablon (krize zhruba v osmé desetině stopáže a následně se někam běží). Opravdu se čeká, že je divák naiva, který netuší, že pod svícnem bude největší tma a středy nemusí patřit jen tomu jedinému? Cílovka asi spokojená, ale mě chvílemi přepadaly stavy Pleslova Jarouška.. ()

feeme 

všechny recenze uživatele

Ty lokace jsou v Pardubicích, to mi udělalo na jednu stranu jakoby radost, koukat na film z Pardubic, ale zároveň ne, protože když vidíte, jak přejede z jedný scény do druhý, ale víte, že ty místa jsou od sebe několik kilometrů vzdálená... Hh, ale to je zaujatost a rejpáníčko. Ale to je to, co si budu pamatovat a co si chci pamatovat. Víc nic. Plný stereotypů, i když si to hraje na to, že jako ne a že jinak, tak jo a je to protivný. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to česká komedie jsem se překvapivě dobře bavila. Když už nic jiného tenhle film se komedii alespoň podobá, divák dostane za svůj čas na oplátku docela služný zážitek a párkrát se i zasměje, což je, alespoň dle mé zkušenosti, u českých filmů spíše výjimka. Mi se Lovení líbilo a klidně bych se na něj podívala znova, mělo to hlavu a patu a celý film působil přirozeně. Po nemilé zkušenosti a sérii nepovedených schůzek spěje minimálně zpočátku nepředvídatelná zápletka ke svému konci. Takže za mě, sice by to mohlo být lepší, ale u českých filmů jsem zvyklá spíše na odpad!, proto tomuhle dávám jednoznačný nadprůměr a přitom podotýkám, že to může být jen a jen můj názor. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)
  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)
  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)

Reklama

Reklama